Arama sonuçları: *

1. M

Ride 3 nasıl konsola bağlanır?

Arkadaşlar rica etsem yardımcı olur musunuz şuan indirimde olan ride 3 ü 6 tl ye aldım ama klavyeyle oynanır bir şekilde kola baglayamadım nasıl kola baglayabilirim yardımcı olur musunuz steam üzerinden oyunu aldım
  2. M

Ctrl ye basarken zıplama sorunu

Valorant oynarken adama sıkarken ara sıra ctrl tuşuna basıyorum bastığımda saçma bir şekilde ara sırada olsa denk gelen bir şey oluyor ateş ederken bi anda ctrl ye basınca karakter saçma bir şekilde zıplıyor ve bunun yüzünden kaybettiğim eller çok oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olabilir...
  3. M

Fifa 23 te kol titreşimi açılmıyor

arkadaşlar fall guysa falan girdim ds4 kolum gayet iyi titriyor hiçbir sıkıntısı yok ama fifa 23 e gelince ve efootball 2023 te kol hiçbir şekilde titremiyor oyun zevki bakımından güzel olmuyor nerden açabilirim bunu acaba bilen yardım edebilir mi
  4. M

ps4 kolunu pc ye takınca sesler gidiyor

beyler şimdi ps4 kolunu pc ye takıyorum sesler gidiyor ayarlardan o sorunu çözdüm ve hallettim wireles controlller sesini devre dışı yaptım ama bu seferde ps4 kolunun ışığı yanmıyor sesler gidince ışık geliyor sesler gelince bu seferde ışık yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz acaba
  5. M

Efootball 2023 sabit 60 fps kalıyor

Arkadaşlar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum bugün steamden efootball 2023 ü indirdim ve monitörüm 144 hz fps ise 60 a sabit görüntü gözüme çok kötü geliyor hiç akıcı değil hangi ayara baktıysam hangi videoyu izlediysem hiçbir çözüm bulamadım sizden Rica ediyorum lütfen yardımcı olun görüntü...
  6. M

Pc den Fifa 23 için çakma gamepad önerileri

Arkadaşlar fifayı satın aldım steam üzerinden ama klavyeyle oynanmıyor onun için gamepad almak istiyorum ama orjinalleri çok pahalı sıkıntı yaşayamacağım bildiğiniz çakma gamepadler varsa önerebilir misiniz rica etsem max bütçe 300 tl
Geri