Arama sonuçları: *

1. rucukutu

The Witcher 3 ün Yenisi Next Gen i nerde ?

Arkadaşlar bende bütün W3 ün hepsi var steamde zaten bitirdim oyunu fakat bu yenisi çıktı bir ton güncelleme yaptık fakat oyun yok oyuna girince görev falan vermiyor ?
  2. rucukutu

Rockstar game servis açılmıyor

Ne denediysem olmuyor. Dün çalışan 70 saat oynadığım oyun bugün açılmıyor komple rockstar game i siliyorum tekrar yüklüyorum yine olmuyor. Modem resetledim yine olmadı. Belgelerim deki klasörü sildim yine olmadı internetteki 250 tane videodaki herşeyi yaptım yine olmuyor kafayı yemek üzereyim az...
  3. rucukutu

Steam RDR2 rockstar games aktivasyon sorunu

Uzun zmandır oynadığım rdr 2 de böyle hata vermeye başladı baştaki rockstargame logosu çok uzun bekletiyor sonra oyuna giricne çevrimdışı mod hatası veriyor bu ekranla
  4. rucukutu

Rdr 2 ERR_GFX_STATE hatası alıyorum

dün 20 saat oynadım sorun yoktu bugün girdim böyle . 1671175520 Şimdide oyuna girerken böyle hata veriyor kafayı yemelik ya
  5. rucukutu

Rdr2 Türkçe yama yok mu virüs olmayan güncel ?

Rdr2 Türkçe yama yok mu virüs olmayan güncel ? bulduklarımın hepsinde virüs var
  6. rucukutu

RDR2 Steam Türkçe nasıl yapıcaz ?

steamdan rdr2 yi aldık ta oyunda her şey ingilizce en azından altyazılar türkçe olsa ne güzel olurdu yok mu biryolu
  7. rucukutu

MB Bannerlord da menülerde kasma sorunu

Arkadaşlar bu bannerlordda eski sistemdeyken menülerde köylere giriş çıkış ekranlarında ne bileyim envanteri açma görev listesini açma kapamada kesinlikle kasma yoktu. Şimdiki sistemde oyunda 2 k full ayarda 200 fps alırken envanteri açıyorum kasarak geliyor. Köye giriyorum kasarak ekranlar...
  8. rucukutu

Öneri Valorantta görüntü ayarları

Arkadaşlar 2 k 144 hz monitör mevcut Sizde valorantta en iyi görüntü ayarları nasıl olmalı. Sanki 2k da oynayınca adamlar çok küçük gibi geliyor .
  9. rucukutu

Valorantta Letterbox yada Doldur ne anlama gelir?

Valortant oynarken letterbox seçeneğinde oynuyordum görüntü ayarlarında doldur var. Bu diğer oyunlarda çerçeve modu ve tam ekran gibi mi ?
  10. rucukutu

Witcher 3 DLC paketli Oyundan masaüstüne atma sorunu

Oyun steamdan orjinal . Fakat direk masaüstüne atıyor sistem imzamdaki sistem oyunda kasma donma ısınma yok
  11. rucukutu

Yardım The witcher 3 wild hunt oyundan atma problemi

Ya arkadaşlar Steamdan DLC paketleriyle birlikte W 3 Wild Hunt aldım. Oyunda esnasında ısınma vs donma hiçbirşey yok fakat ansızın masaüstüne atıyor. hiçbir hata vermeden başına gelen düzeltebilen var mı?
  12. rucukutu

Epic Games D klasörü hakkında

Arkadaşlar Steam arşivi gibi bunuda C den D ye alsak aynı yolu izleyip D ye Epic Games diye klasör açsak olur mu? Epic Games i C ye kurdum ama
  13. rucukutu

Epic Games i Sorunsuz çalışan birisi yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar epic games sürekli sorun çıkartıyor . C de yer yok Oyunları D ye kurmak istiyorum Varmı hem oyunları hem epic games i D ye kuran . Hayır epic games i D ye kuruyorum GTA 5 i D ye kuruyorum Bu sefer birde rockstar games social club kuruyor .Her oyun kendi programını kuruyor. Assasins...
  14. rucukutu

Yardım GTA 5 Oyundan atıyor

15. rucukutu

Yardım epic games gta 5 Unable to launch game, please verify your game data hatası

Merhaba Epic games i C ye oyunu D ye kurdum fakat açarken bu hatayı alıyorum verify yaptım ama yinede olmmuyor sebebini bilen var mı? 1591044676 yohmu yardımmcı olcak :D
Geri