Arama sonuçları: *

1. A

Xbox game pass alırsam forza horizon 4 bedavamı??

Selam herkese. Ben Xbox Game Pass almak istiyorum. Alirsam Forza Horizon 4 oynayabilcek miyim acaba? Her ay parasıni ödedikten sonra. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
  2. A

Valorant da fps drop yiyorum

Selam arkadaşlar valorant oynarken kafayi yiyorum. Lutfen yardım edin. Oyunu oynarken 1 mactan sonra drop yemeye başlıyorum. Karsıma adam cıkınca yiyorum ve ölüyorum bu durumda beni kanser edicek. Oyun ilk cıktiği zamanlaeda en yukse ayarlada oynuyordum ve hiçbir sıkıntı çıkmıyordu. Valorantdan...
  3. A

Cyberpunk 2077 kaldırırmı?

Merhaba sizce bu sistem bu oyunu kaldırımı? Sistem özelliklerim:Msi RX580 8gb Armor OC , Ryzen 5 1600 , Wraith Max Soğutucu, Anakart: Msi B450 Pro M2, Corsair vengeanche 8x2 3000Mhz Ram, Toshiba OCZ 480 GB TR 200, Thermaltakrle V200 TG 600W 80+ RGB edition
  4. A

PUBG de mikrofon sorunu

Selam arkadaşlar pubg de sesim gitmiyor. Ilk indirdiğim zamanlar sıkıntısiz çalisiyordu ama suan çalışmıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor.
  5. A

Pubg de GPU ısınması

Herkese merhaba arkadaşlar. Pubg oynarken GPU 85 e çıkıyor. Bu değer çok mu fazla? İşlemci: Ryzen 5 1600 Wraith Max soğutucu var
  6. A

Pubg de doğrulama sorunu

Iyı gunler herkese. Steam pubg oynarken her seferınde en az 1 tane dosya doğrulanmadı dıyor sebebı nedır acaba?
Geri