Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Öneri S.T.A.L.K.E.R 2 RTX 3050Ti 4GB VRAM de oynama

Bu videoda ki gibi son gelen 110GB güncellemenin üstüne bu "link" de ki modu kurduğumuz zaman min50 avg80 max120 fps oynayabiliyoruz. Neden modsuz olmuyor bizde anlayamadık VRAM olarak 3050Ti yetersiz gelse de benim kütüphanemi bilenler daha ağır oyunları düşük-orta da bile olsa 80fps üstü...
  2. Demacia'lı Master Yi

Yardım Dead Island 2 Shirugan Atma

Oyunu oynuyorum fakat shirugan bomba falan geliyor ama ben bunları kullanamıyorum farenin ortasını kullan diyor fakat işe yaramıyor. Bilen biri var ise nasıl yapılıyor ve ayriyeten bu oyunda silah yok mu ak-47 tarzında bir türlü bulamadım. Son olarak da onun bunun anahtarı diyor onları topluca...
  3. Demacia'lı Master Yi

Yardım S.T.A.L.K.E.R 2 Oynayabilir Miyim?

Merhabalar STALKER 2 oyununu oynayabilir miyim bu ekran kartı ile oynamış olan biri var mı? Ona göre indirmeyi düşünüyorum 4GB VRAM de çok boğulma olur mu? Satın Almalı Mıyım? İşlemci i5 11400 RAM 24GB DDR4 3200MHz bunlar gayet kafi ama VRAM 4GB.
  4. Demacia'lı Master Yi

Öneri CS2 de hilesiz maç bulma

Merhabalar zaten belli olan bir şeyi diyeceğim cs2 de hilesiz maç bulmak mümkün mü 3-5 kişi aynı takımda hileli bende aynı takımdayım ama takım da attırmadı adamları. Bu hileli oyuncuların olmadığı maçları nasıl bulabilirim. Eğer böyle bir şey yoksa hile önerir misiniz?
  5. Demacia'lı Master Yi

Öneri Oyuncular Sons Of The Forest Hakkında Neden Negatif?

Yıllarımı geçirdiğim oyun oynama konusunda bu yıl diğer yıllara göre ilk defa Steam de 2023 ödüllerinde hak yenildiğini gördüm. Sons Of The Forest'ın muhteşem bir çıkış yakalamasına rağmen ödüllere şu an için aday gösterilmemesi stray oyununun bile ödül almış olduğu bu dünya da epey şaşırtıcı...
  6. Demacia'lı Master Yi

Öneri 1 Milyon TL olan oyun için ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Beyler malum steam kapanıyor bende epic games e geçeceğim de sizce bu oyun alınır mı?
  7. Demacia'lı Master Yi

Beraber Oyun Oynamak İsteyen Var Mı?

Bu oyunlardan herhangi birini oynayan var ise mesaj atabilir. Beraber oyun oynarız genellikle akşam 10 dan 01:00'a kadar oynuyorum.
Top Bottom