Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Yardım Cyberpunk 2077 mod çalışmıyor

mod yükledim modları etkinleştir açılmıyor o yüzden modlarda çalışmıyor nasıl çözerim
  2. Dwayne

Yardım Forza horizon 5 çökme sorunu

belli bir süreden sonra kendi kendine çöküyor driver güncellesemde oyunu silip yüklesem dosyaları doğrulasamda aynı sistemde r5 5600 3060 16gb ram var
  3. Dwayne

Yardım FORZA HORIZON 5 HESABA GİRİLMİYOR

hesp geliyor basıyorum girmiyor geri atıyo sürekli
  4. Dwayne

Yardım My winter car araba çalışmıyor

save indirdim girdim oyuna araba çalısıyor birkere gitmiyor sonra stop ediyor birdaha çalısmıyor save değiştirdim yine aynı
  5. Dwayne

Yardım Satın aldıgım oyun hesabıma gelmedi

xboxdan oyun aldım gözükmüyor kapat aç yaptım yine yok
  6. Dwayne

Yardım War thunder infantry nasıl oynanır

yeni piyade modu gelmiş ama oyun içinde böyle bir panel yok bilenler nasıl oynanacagını anlatırsa sevinirim
  7. Dwayne

Öneri Call of duty (online) önerisi

birini alıcam hepsi çok para online olması önemli hikaye olmasada olur sağlam shooter olan hangisi deathmatch tarzı takılıcam hangisi alınır hangisi alınmaz hangisinde ne olur hangisinde olmaz sağlam bi codcu yorum yaparsa sevinirim bfler kötü olmaya başladı
  8. Dwayne

Öneri ÇOK BİLİNMEYEN Online zombi oyunu önerisi

paralı veya bedava bilindik şeyleri yazmayın hepsini oynadım fiyatı önemli değil
  9. Dwayne

Yardım Gta 5 yüksek fps kasma sorunu

oyun 100 fps ama kör edecek derecede düşük gibi fps hiç akıcı değil berbat gözüküyo nasıl çözülür
  10. Dwayne

Yardım Gta vice city açılışta takılıyor

ilk sinematikte takılıp kalıyor oyun ondan sonrası yok
  11. Dwayne

Yardım Uncharted 4 boss fight hatası

oyun son bölümde son bossda buga girdi kılıç saçavında block atmıyor karakter geberiyor klavye fare ile ilgili bir sorunmu burayı geçmek için illa kollamı oynamam gerek
  12. Dwayne

Yardım Bf4 açılmıyor punk buster sorunu

6 leş oldugu için 4 inderyim dedim enazıdan 6 açılıyordu bu onuda yapamıyor punk buster indirmesinde kalıyor girmiyor oyuna ne yapmam lazım
  13. Dwayne

Yardım Dying Light The Beast Türkçe Yapma

oyunu indirdim türkçe yok dosyalardanda olmuyor nasıl yapabiliriz
  14. Dwayne

Yardım Metro exodus enhanced edition çalışan tr yama

iki tane bukdum yama tr denen yerden indirdim diğerinide anonymos denen yerden indirdim o da virüslü sizin bildiğiniz çalışan varmı
  15. Dwayne

Yardım Bf 2042 açılmıyor nasıl açarım

böyle saçma sapan bir şey getirmişler nasıl açıcam bu oyunu anlayan eden biri yardımcı olsun
  16. Dwayne

Öneri Bedava yeni shooter oyunu önerisi

yeni çıkanlardan güzel shooter oyunu önerisi lazım yeni belki benim bilmediğim oyunlar vardır
  17. Dwayne

Yardım Mta dan durup duruken ban yeme sorunu

yıllar sonra indireyim dedim birde ne göreyim ban yemişiz oyunda sebebi nedir çözümü varmıdır kim anlar bu işlerden yardımcı olursa sevinirim
  18. Dwayne

Öneri Epic mega indirim oyun önerisi

şöyle daha cok bilinmeyen 200 lira civarını geçmeyecek hikaye fps ya da araba sürme tarzı oyunlar olursa iyi olur ne önerirsiniz
  19. Dwayne

Öneri Assetto evo alınır mı

oynayan varsa yazsın ilk 2 oyuna aynıysa fizikleri falan hala kötüyse almıcam ona göre iyiyse alıcam oynayan varsa bi bilgilendirsin
  20. Dwayne

Yardım Doom eternal geçilmeyen bölüm

en son bir yerde bırakmısım gireyim dedim ne yaparsam yapayım mermi yetmiyo haliyle nalları dikiyosun nasıl geçicem bu bölümü mermisiz taras nabad diye bir yerdeyim
Geri