Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Öneri Steamde 8 Dolar Civarı Oyun Önerisi (Okuyun)

sons of the forest almayı dusundum eger oynayan varsa ilk oyunla aynı mantıga sahipse almıycam değilse alıcam deneme fırsatı bulmustum ilk cıktıgı hafta leş bi optimizasyon vardı yine aynımı onun dısında da baska 8 dolara ne alınır cok bilinmedik fps oyunu olursa iyi olur looter shooter olur...
  2. Dwayne

Yardım Dying light 2 görevde takıldı

carnage hall arenasına girdim son göreve girdim görev buglu geçilmiyor çıkılmıyorda illa yapıcan diyor nasıl cıkıcaz bi taktiği falan varmı yoksa silicem böyle rezil bi oyun olmaz görevi düzgün yapamamıslar birde oyuna eklemişler hiçmi oynamadılar acaba oyunu nasıl çözeriz bu problemi
  3. Dwayne

Öneri Steamde 1 dolar oyun önerisi

steamde 1 dolara ya da aşşağısına alınabilecek en iyi oyunlardan ne var 1 doları 1 kuruş bile geçmeyecek online olursa iyi olur
  4. Dwayne

svleri ve hile koruması iyi olan shooter oyunu önerisi

svleri ve hile koruması iyi olan shooter oyunu önerisi bilinmeyen birşeylerden olsun
  5. Dwayne

Yardım the crew 2 60 fps kilidi kaldırma

60 fps oyun motoru sabitleme olayı kadar saçma bir şey yok dosyalarla falan bunu nasıl bi şekilde hallederiz bilen varmı
  6. Dwayne

Yardım the crew 2 para hilesi

bu oyunun sunuclarına kapanmaya az kalmıs duyduguma göre hemen tadını cıkarmak içinde para hilesi lazım cheat engine lemi oluyor neyle oluyor bilen varmı bansız bir şekilde
  7. Dwayne

beam ng oyun arkadaşı lazım

iyi oynayan 2 de bir patlamayan düzgün süren modlu oynayan birisi lazım eklemek isteyen olursa steam ark kodunu yollasın
  8. Dwayne

Öneri A Quiet Place: The Road Ahead xboxta 85 tl

sizce alınır mı 85 tl bir şey değil ama oyun hakkında dogru düzgün video yok
  9. Dwayne

Yardım far cry 6 bozuk texture sorunu

ubisofttan aldım oyunu dosya dogrulattım yinede fıs oyunda texturler bozuk heryer pembe diğer far cry oyunlarında da vardı aynı sorun 5 ten beri çözemediler ubiosft birşeyi becerse şaşıcam varmıdır bi fix taktiği falan 1722522617
  10. Dwayne

ubisoft connect oyunu görmüyor

format attım virüs bulastıgı için sadece c ye oyunlar duruyor ama u play steam gibi oyunu görmüyor bi taktiği varmı yoksa sil yüklemi yapmam lazım
  11. Dwayne

Öneri far cry 6 alınır mı

diğer oyunları gibi aynımı yoksa bi değişiklik varmı daha iyi vuruş hissi vs 5 de ve new dawn da rezaletti
  12. Dwayne

Yardım ea games oyun silinmiyor

it takes two indirdim sevmedim silicem silme yeri koymamıslar dosyayı silsem yine izin vermiyor nasıl silicem ben bu lanet oyunu
  13. Dwayne

Yardım dying light 2 acılmıyor

son guncellemeden sonra acılmamaya basladı dosya dogrulama falanda işe yaramıyor bozuk dosya yok cunku sizce ne ile alakalıdır nasıl çözerizo yunu silmeden
  14. Dwayne

Yardım it takes two tek ekran yapma

online da çift gosteriyor ekran yarısı olmayınca kafamı cevirmem gerekiyo rahatsıza edici lanet şey nasıl kapanır
  15. Dwayne

Yardım the calisto protocol kırılma sorunu

oyunu aldım oynadım iyi güzel hosta bu kadar rezalet bir optimizasyon olamaz sonra bir baktımki bu işin altında krafton var o zaman olur dedim neyse oyunda ekran öyle böyle kırılmaz yok oyundaki fps e bakıyorsun 70 80 kasması imkansız oyuna bakıyorsun rezalet takılıyormus gibi geliyor görüntü ne...
  16. Dwayne

Yardım the calisto protocol tr yama

çalışan birtane varmı cogu bozukmuş eğer varsa ona göre alıcam oyunu
  17. Dwayne

Yardım xbox dan yüklediğim oyunu xbox görmüyor

oyunu yükledim format attım steam gibi oyunu gösteremiyorum nasıl gösterebilirim
  18. Dwayne

Yardım mortal kombat 11 fps sınırı kaldırma

vsyn falan kapalı kalkmıyo oyun motorundan sınırlı gibi bir ayar var o da kapanmıyor o sabitliyor configle falan nasıl halledilir
  19. Dwayne

Öneri sağlam korku oyunu önerisi

sağlam güzel kaliteli outlast gibi bir şey yapamadıgımız saçma sapan bir şey degil resident evil gibi the evil within gibi daha az bilinen oyun lazım
  20. Dwayne

Yardım chernobylite tr yama indirme

intrenette yok bilen biri varmı makina çeviri bile olur farketmez
Top Bottom