Arama sonuçları: *

1. M

Cs2 yerdeki silah ele gelmiyor

yerdeki silahı alınca direkt ele gelmiyor bunun çözümü nedir
  2. M

RDR2 görüntüde karıncalanma sorunu

rdr oynarken gölgelerde ve bazı noktalarda bariz karıncalanma yaşıyorum buna sebep olan ayar nedir ?
  3. M

300-350 bütçe ak47 skin önerisi

fazla aşınmayan , ileride kar ettirecek ve şık duran ak47 önerilerinizi bekliyorum
  4. M

CsGo Simsiyah vs Anubis AK47

Merhaba 300 tl bütçeyle en iyi AK47 skinini almak istiyorum. Kafamda iki tane seçenek var. StatTrak Simsiyah ve Anubis'in Lejyonu. Siz olsanız ne tercih ederdiniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?
  5. M

GTA ONLİNE BANSIZ TÜRKÇE YAMA

Gta online için kullanılacak bansız ve güncel türkçe yama mevcut mudur?
  6. M

GTA5 Online oynanır mı ?

Gta 5'i online için almayı düşünüyorum. Hiç oynamadım oynanır mı biryerden sonra sıkmaya başlar mı arkadaşlar ? Yapacak aktivite falan yeterli midir
  7. M

csgo steam cüzdan bakiye

Kasalarımı satışa çıkardım ve bakiyeleri hemen yüklendi steam cüzdanıma. Hemen kullanabiliyor muyuz yoksa belli bir süre mi geçmesi gerekiyor süreç nasıl işliyor acaba
  8. M

CSGO TECRÜBE PUANI DÜŞÜŞÜ

Birkaç gün önce seçkin aldım ama azaltılmış tp veriyor. haftaya kadar tp miktarında azaltma olacak falan yazıyor. bu durum ne zaman düzelir
  9. M

forza horizon 4 olmayan arabalar görünüyor?

oyunda olmayan gt63 e63 gibi modelleri kullananları gördüm oynarken. Nasıl alıyorlar bu arabaları ?
  10. M

forza 4 fotoğraflar nerde?

kendi sitesinden giriş de yaptım orda da göremedim oyunda çekilen fotolar nereye kaydoluyor?
  11. M

rdr2 türkçe yamada oyundan atma

merhaba. Oyunda yama kurulu sıkıntı çıkartmıyordu. Oyuna girdikten 10-15 saniye sonra donuyor ve oyundan atıyor. Türkçe yamayı kaldırınca sıkıntı olmuyor ve donmadan atmadan oynayabiliyorum. Yama mı fixlendi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim.
  12. M

Rdr2 oyundan atma sorunu

Merhaba oyuna girdikten 15-20 saniye sonra donuyor ve atıyor . Bu hatanın çözümü nedir?
  13. M

Yardım RDR2 BU HANGİ SAÇ STİLİ?

Oyunda bu saç stili var mı varsa hangisi acaba? Yoksa modla mı ekleniyor?
  14. M

RDR2 benchmark sonucum

Merhaba DLSS KAPALI biçimde yaptığım RDR2 benchmark sonucundan aldığım değerler aşağıdadır. Bu değerler normal midir ? Boşuna FPS götüren bir ayar var mı?
  15. M

Witcher3 performansı?

Witcher 3'ü ışın izleme performansta DLSS KALİTE modunda ve diğer grafik ayarlarını Ultra+ seçeneği ile oynuyorum. Çözünürlük 1080p kalabalık ortamlarda en düşük 45FPS gördüm. Normal yerlerde ve genel oynanışa baktığımda 60-75 arası FPS aldım. Sistemim için bu değerler nasıldır? Kısmamı...
  16. M

Sistemimin Witcher performansı nasıl?

Sistemim imzamda yazılı. Witcher 3'ü ışın izleme performasnta DLSS KALİTE modunda ve diğer grafik ayarlarını ULTRA+ seçeneği ile oynuyorum. Çözünürlük 1080p kalabalık ortamlarda en düşük 45fps gördüm. Normal yerlerde ve genel oynanışa baktığımda 60-75 arası fps aldım. Sistemim için bu değerler...
  17. M

SSD değiştirdim rdr2 savesi geri gelir mi?

Oyunu steam dan aldım. SSD değiştirdiğim için en baştan kuruyorum. Save bilgileri steam'de mevcut mudur yoksa oyuna sıfırdan mı başlamam gerekir ?
  18. M

RDR2 Eşyönsüz süzme nedir ?

Grafik kısmında Eşyönsüz süzme diye bir ayar var ve ne kadar açılırsa açılsın VRAM kullanmıyor. X8 de kullanıyorum bunun performansa ve görüntüye etkisi nedir ? Kapalı yapsam veya X16 yapsam değişen şey ne olur
  19. M

SİSTEMİMİN CSGO PERFORMANSI NASIL ?

Merhaba sistemim imzamda yazılı. Ek olarak 120mm sıvı soğutma kullanıyorum. CSGO'da 1080p tüm ayarlar ultra MSAA 8X olarak oynuyorum Max İşlemci Sıcaklığı : 56 derece FPS : 350-400 Herhangi bir droplanma donma kasma söz konusu değil bu değerler iyi mi özellikle işlemci sıcaklığı nasıl ?
  20. M

RDR2 için hangi DLSS ayarı ?

Oyunu 1080p bütün ayarlar ULTRA ve DLSS KAPALI şekilde oynuyorum. Genel fps 60'ın üzerinde 65-80 arası. Bazen yoğun ormanlık alanlarda ve şehirlerde 50-55 bandına düşebiliyor. Bir tık daha fazla fps için DLSS'i hangi ayarda kullanmak gerekir ? NOT : DLSS KALİTE moduna alınca karakterin saçları...
Geri