Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
İkiside 1,49 dolar orjinal fiyatları da aynı ikiside 5,99 dolar hangisi alınır metacritic puanları ve Steam puanlarına bakılırsa dishonered bariz önde peki sizce hangisi daha iyi ve alınır
Merhaba oyunun en hızlı beyaz Arap atı buldum sakinleştirdim tam binecekken tutturamadım çok hızlı olduğu için uçtu gitti birdaha aynı locasyona gittim bulamadım sizce birdaha bulamayakmıyım?
Selam arkadaşlar rdr2 oynuyorum müthiş gerçekten bayıldım neyse başlıktan gördüğünüz gibi iki oyunu indirmek istiyorum sizce hangisini indireyim epic games hesabımda var
Yeni PC topladım epic gamesten rdr2 detroit Mafia definitive editon witcher 3 aldım ancak God of War hiç deneyimlemedim indirimde ikende almadım anlayacağınız Gow crack indirmeye değer mi
Merhaba bu oyun 18 TL idi dolardan önce fakat papara kartımı kaybettigim için yükleme yapamayip bu oyunu satın alamamistim şimdi 10 dolar ve çok pahalı yani verilmez bu para PC için nasıl satın alabilirim Steam key olabilir