Arama sonuçları: *

1. K

It takes two türkçe yama

Merhaba, It Takes Two için Türkçe yamayı kuruyorum ancak oyun içerisinde Türkçe olmuyor. Acil yardım edebilir misiniz?
  2. K

Red Dead Redemption 2 için türkçe yama

Arkadaşlar bi yama buldum indirdim ama kutucuk sorunu var sorunu nasıl çözebilirim? Ya da farklı bir yama var mıdır?
  3. K

Epic games oyun satın aldım gelmedi?

epic gamesten valhalla complate aldım ama oyun mevcut değil gösteriyor neden?
  4. K

AC unity ve AC syndicate dlc indirimi

Merhaba şu anda Epic Games'te Syndicate ve Origins DLC'leri ve kendileri de indirimde artı olarak season Pass'ler de indirim durumunda. Oyunların ham hallerine sahibim sormak istediğim şey şu DLC'leri teker teker almak ile season Pass'leri almak arasında bir fark var mıdır bu season Pass'ler...
  5. K

Euro truck Simulator 2 de mod sıralaması nasıl olmalı

evet arkadalar ets2 de mod sıralaması nasıl yapılmaı bilen birisi var mı oyun içerisinde sıkıntı çıkmaması için haldur huldur 70 80 tane modu aynı anda atmak saçma olur var mıdır bilen? yardımcı olursa çok sevinirim
  6. K

Ani takılmalar sonucu kamera açısı değişmesi

arkadaşlar ac untiyi bir süredir ubi con. üzerinden ofline olarak oynuyordum herhangi bir sıkıntısı yoktu ama online görevler için online olduğum zaman (online görevde değilken bile oluyor) ani takılıp kamera açısını bambaşka bir hale getiriyor bunu ben mouse kullanmasam bile uyguluyor bir...
  7. K

Fifa 23 fps drop yemem normal mi

oyunda nedensizce 57 fps ten yukarı çıkmıyor kilit kapalı olmasına rağmen ve arayüzde ayriytten yakın çekim kameralarında 15 fps fln görüyorum çözümü sebebi bilen var mı masaüstünde denemedim laptopta bu olanlar i512500h 3050 var
  8. K

Gamepass deki fifa 23

arkadaşlar gamepass de bulunan fifa 23 teki sürüm sınırlı 10 ve ya 20 saatlik falan gibi bir sürümü mü yoksa süresiz olarak oynayabiliyor muyuz ea fc 24 çıkmadan önce
  9. K

Minecraft Launcherın uzun süre bekletmesi

merhaba şu şekilde sürekli olarak bekletiyor ve açılmıyor launcherı silip yükledim ama bir faydası yok çözüm yolu bilen varsa paylaşırsa sevinirim iyi forumlar
  10. K

xbox game pass ile minecraft oynama

arkadaslar başlıkta olduğu gibi xbox üzerinden oyunu yüklüyorum launcherı açıyorum ama ilk olarak mojang hesabı şifremi değiştirmek isityorum ama bana mail göndermiyorlar microsoft hesabı ile devam etmek istediğimde de yükleniyor simgesi takılı kalıyor sürekli silip tekrar yükledim ama hala aynı...
  11. K

Oyunlarda Tam Ekran Sorununu Nasıl Çözerim?

arkadaşlar black flag aldım ubisoft üzerinden nasıl tam ekran yapıcam bilmiyorum yardım eder misiniz steam üzerinden yapanlar var ama oyun steamda yok bende ondan dolayı da onu kullanamıyorum
  12. K

Assassin's Creed 4 Black Flag türkçe yama

sadece oyun için değil de dlc ler için de türkçe yama bildiğiniz var mıdır
  13. K

Yardım Assassin's Creed 4 Black Flag oyuna girme işlemi

arkadaşlar biraz önemli şimdi oyunu aldım gerekli dosyaları yükledi ubisoft connecte bağlanmak istiyor hesabıma giriş yaptım ama benden activision cod istiyor nası nerden bulcam bu kodu yardım edebilir misiniz
  14. K

FIFA 22 klavye kontrolleri

arkadaşlar klavye kontrollerinde serbest vuruştayken falso yu nası veriyoruz bilen var mı youtube da bualamadım
  15. K

Yardım ETS2 Promods indirme hatası

Sabah akşam ne zaman girsem böyle bir ekran veriyor edge de operadan falan deniyorum ama orda da aşırı yavaş üstüne zip şeklinde indirmiyor yardım edebilir misiniz ne yapmam gerektiği ile ilgili?
  16. K

ETS2 Promods haritası

Dostlarım ets2 de tüm dlc lere sahibim bununla birlikte promods da kullanmaktayım lakin oyunun belirli yerlerinde saçma bir şekilde oyundan atıyor sürekli olarak 0 kamerası ile bile gidemiyorum kurulu modlardan kaynaklı olabilir mi ya da promods sıralamasında bi hata mı yaptım ayriyetten promods...
  17. K

cities syklines oynayan birisi yardım edebilir mi?

Arkadaşlar kısa bi sorum olucak oyunu epicten oynadığım için indirdiğim yol bina modlarını maalesef ki mods klasörüne attığım zaman göremiyorum. Nasıl yapıcağımı bilen varsa söyleyebilir mi? Ya da güncel steam üzerinden oynayan varsa klasör kısımlarını paylaşabilir mi?
  18. K

cities skylines mod kurma

Şöyle ki oyuna epic gameste sahibim ve oyun içinden files>mods kısmına atılması gerekiyor, buraya kadar biliyorum. Ama oyun içerisinde içerik yöneticisinden kurduğumuz yol modunu aktifleştirmemiz gerekiyor mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ACaba farklı bi yere mi atmamız gerekiyor...
  19. K

Cities skylines öğrenmek istiyorum help me

Arkadaşlar youtube da ya da başka bir yerde oyunda bulunan ayarları ve oyun içi tuşların özelliklerini püf noktalarını gösteren bir kanal öğretici bir yer var mı?
Top Bottom