Pcde gta5 hesabım var ps4te gta5 im var var.pcdeki hesabımı nasıl ps4te oynayabilirim veya oynanabiliniyor mi
Aynı mail adreslerini girersem rockstar games hesabına olur mu
Crackli indirilen oyunlarda hem indirilen hemde yerel diskte olarak 2 yerde bulunma sorunu varmış birinde 108 GB birinde 72 GB hangisi doğru ve biri silinme durumunda oyun açılıyor mu
Laptopum var. RDR2 de falan bir giriyorum 100 FPS üstü duruyorken, bir giriyorum 20-30 FPS'lere düşüyor. Şarja bağlı ve aynı şartlar altında neden böyle oluyor?
PS4 te rdr 2 200 TL ama öylesine güzel denilen upuzun hikayesi olan büyük açık dünyası olan bir oyunu PS4 Türkçe olmadan almalı mıyım yoksa pc ye Birgün o fiyatlara düşerse Türkçe yama kurup mu oynamalıyım
Arkadaşlar forzayi indirdim oyna düğmesine basınca bir anda ram kullanımı %85 e filan geliyor oyunun yükleme ekranı geliyor ama açılmıyor 1-2 dakika sonrada kapanıyor öyle olduktan sonra da PC kafayı yiyor kapayıp açınca düzeliyor ama forzaya yine girmiyor ne yapabilirim
Xbox PC game pass sahibiyim ama ubisoft oyunlarını oynamak istediğimde ubisoft connect pcye bağlanmanız gerekiyor diyor ubisoft connectti indirdim ama yine de oyuna giremiyorum ne yapmam lazım
İlk önce PC Game Pass'te Forza Horizon 4 oynarsam sonra Steam de alıp oynarsam kaldığım yerden devam edebiliyor muyum arabalarım filan kalıyor mu yani.
İnsanlar neden ubisoft plus,EA, Xbox game pass gibi yerlerden 50-60 TL'ye bir sürü oyun almak yerine aynı oyunları epic Steam gibi yerlerden daha pahalıya alıyor bunun bir kolaylığı var mıdır acaba
Merhabalar yeni bir laptop alacağım ama Steam ve epicteki oyunlar pahalı geliyor aralarında ucuz olanda var tabi ki
En uygun veya direkt ücretsiz olarak nereden indirebilirim
Bu arada Steam ve epic belli zamanlar indirime giriyorsa o zamanlarida söyleyebilirsiniz