Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Yardım The Last of us part 2 pc alınır mı ?

Epicde 1200 steamda 1500 civarı
  2. K.R.A.T.O.S

Marvel's Spider-Man 2 PC 1 Saat İçerisinde Geliyor + Sistem Gereksinimleri

Oyun 1 saat içerisinde çıkış yapacak AMD FSR ve DLSS desteği barındıracak Oyunu şahsen bekliiyorum 1 saat içerisinde çı MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 (version 1909 or higher) İşlemci: Intel Core i3-8100 or AMD Ryzen 3 3100 Bellek: 16 GB...
  3. K.R.A.T.O.S

Öneri TR dublajlı oyunlar ve yamalar öneri

Bugün denk geldim portal oyunu için tr dublaj yama yapmışlar ve stanley porable içinde vardı mesela örnek oyunlar The stanley porable Cod mw3 eski Gta vice city Yamalar var Kendinden türkçeler The last of us Uncharted No70 Song of nunu lol storys Başkada aklıma gelmedi varmı önerisi olanlar...
  4. K.R.A.T.O.S

Yardım Steam İndirme Hızı Aniden Düşüyor YARDIM

Eski Bilgisayarımda Böyle bi sorun vardı hdd yaada ssd bouktur diye düşünüp salmıştım yeni pc dede aynı sorun var rdr 2 yüklüyorum 100 mbps indirme hızım var 11mb sn indirioyr yani indirme devam ederken 3 yada 5 dakika sonucunda hızım 100kb sn düşüyor steamı kapatıp açıyorum düzeliyor...
  5. K.R.A.T.O.S

Öneri Silent Hill 2 Klavyeyle mi gamepad lemi ?

Konuda belli hangisiyle oynamalıyım tavsiyeniz nedir ?
  6. K.R.A.T.O.S

Yardım (STEAM) Kapatıldı mı ?

Girmiyor dünden beri hiç birşeyde yüklenmiyor inşallah dünya geneli bir hatadır
  7. K.R.A.T.O.S

Eskiye Dönüş Nostarji

Bu oyunu hatırlayan var mı...
  8. K.R.A.T.O.S

Yardım Dying Light 2 Görüş uzaklığı Ne olmalı ?

Dl 2 yükledim her şey fullde rtx hariç ancak bunun ne olduğunu çözemedim oyun oto 144 yapıyor 150 yaptım ben fpsler çok iyi ama merak ettim bu ayarın ne olması gerek fullryince fps 40 lara iniyor bende o kadar uzağı görecek bi gözde yok zaten
  9. K.R.A.T.O.S

(STEAM) İstediğin Oyunu Söyle Varsa Elimde Vereyim

Selam dostlar Hem mesaj kasayım hemde insanlara iyilik yapayım diye bu konuyu açmak istedim Sadece steam Vereceğim hesaplar steam offline modda oynanır onlinede hesaptan atar 1 Hesaba gir 2 Oyunu yükle 3 en sol üstten steam/Çevrimdışı ol diyip girin İyi oyunlar
  10. K.R.A.T.O.S

Yardım Cyberpunk 2077 Oto Aim Nasıl Açılır

Şuan oyunu yüklüyorum önceden girdiğimde oto aim yoktu gamepad ile denediğimde vardı ancak mousede bunu nasıl yaparım oto aim sebebim gözüm bozuk uzun hikaye adamlara oto kitlenmesi gerek 1729844277 Gamepadle oynarsam açık dünyada gezesim gelmiyor
  11. K.R.A.T.O.S

Marvel's Spider-Man 2 Pc 30 Ocak Geliyor

Marvel's Spider-Man 2 Pc platformuna Geliyor Sony Resmi Twitter Hesabından ve whatsapp grubundan paylaştı ben wp grubundan ardından instagramdan gördüm Tahminimce 49.99 USD olacak Ve Forumda Destek Olmak İçin Beğeni vb varsa Atarsanız Sevinirim
Top Bottom