Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Fifa 23 ara sahnelerde ve duran toplarda 18 fps 'e düşüyor.

Arkadaşlar bu neden böyle çıldırıcam kafayı yedirtti. Kornerlerde ve ara sahnelerde 10fplere düşüyor oyun içinde 75 fps sabit vsync açık şekilde. Vsync kapadım ayar düştüm ama hala kasıyor. Ekran kartım gtx 1650 super.
  2. A

Cities Skylines için mod paketi var mı?

Arkadaşlar ben oyunu Epicte oynuyorum silmiştim, tekrar yükledim oyuna mod kurmaya üşeniyorum workshoptaki önemli modların olduğu toplu bir paket var mı ? Varsa paylaşırsanız sevinirim.
  3. A

R5 2600 GTX 1650 Super Death Stranding Ani FPS Düşüşleri

Sistemimde: GTX 1650 Super. Ryzen 5 2600. 500GB M.2 SSD. 16 GB RAM var. Hiçbirinde teknik olarak sıkıntı yok. Sürücülerim da güncel fakat aşağıdaki gibi FPS değerlerim çok düşük. Bunun çözümü var mıdır? Aslında oyunda takılma koşunca ve merkezlerde oluyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. A

Yardım Spidermande karakter yüzleri ve duvarlar siyah renge dönüşüyor

Grafik ayaralrı en yüksek, bu sorunun sebebi nedir acaba?
  5. A

Yardım Sea of Thieves %90 indirmede kalıyor devam etmiyor.

2. indirişim aynı sorun devam etti xbox verilerini falan sildim olmadı.Kurulu olduğu dosyaya erişip sildim yine olmadı yok mu bunun çözümü? 1660926697 Çözümü
  6. A

Fifa 22'yi geri iade etmeli miyim?

Bugün indirimde diye fifa aldım arkadaşla oynamak için ama halihazırda gamepasste oynuyordum şimdi 23 çıkınca fut da kapanacak ama 23 fiyatı yüksek olduğu için artı olarak gamepass e gelip gelmiyeceğini bilmediğim için 22 yi aldım geri iade etmeli miyim ?
  7. A

Forza horizon 5 ilk trailerdan sonra oyundan atıyor.

İlk çıktığı zaman oynuyordum pc ye format attım tekrar yükliyeyim dedim ve bu sorun çıktı ne yapmalıyım. Yönetici olarak başalat dediğimde ve dosyaları onar dediğimde de aynı sorun devam ediyor.
  8. A

Yardım Orjinal oyunu nasıl cracklerim?

Merhaba arkadaşlar xbox gamepass'den skyrim oynuyorum coop modu için skse kurmam lazım ama exe hatası veriyor gamepass yüzünden modları kuramıyorum crack atarsam bu sporun düzelir mi?
  9. A

Yardım Cities skylines için fps yükseltme modu

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2105755179 Bu mod kalabalık şehirlerdeki fps düşüşünü falan engelliyormuş ama oyunu epic üzerinden oynadığım için indiremedim steam workshop downloader dan falan da indirilmiyor yardım eder misiniz?
  10. A

Yardım NFS'ye project unıte modunu kurdum fakat EA erişimi reddediyor sebebi nedir?

Bu sorunu nasıl çözerim ? EA den girersem giriyor fakat mod manager dadn giremiyorum.
  11. A

Yakuza 0 için türkçe yama nereden bulabilirim?

https://forum.donanimhaber.com/yakuza-0-turkce-yama--142266141 Burdaki yamayı indirdim fakat virus totalde malware tespit etti güvenemedim. Başka nerede vardır ya da attığım görseldeki virüs zararlı mıdır?
  12. A

Forza Horizon 4 en iyi 2017 gtr ayarlamaları nedir?

Sorum yukardaki gibi .Araç bana stabil gelmedi virajları alamıyor yardım edebilirseniz sevinirim.
  13. A

Yardım RDR 2 hata vermeden kapanıyor.

https://1drv.ms/u/s!Ak2jpKpzg248hBxbzgFO-W_ptTwA ProcessMonitor sonucu sorun bu . Nasıl çözerim ? Lütfen yardım edin.
  14. A

RDR 2'de kenar yumuşatma çalışmıyor ne yapmalıyım?

Daha önce de aynı sıkıntıyı yaşadım fakat sinirlenip silmiştim oyunu sonradan yüklemeye karar verdim ve yine aynı sorun. Ne yapmalıyım? Sistem; GTX 1650 Super, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM. Oyun Epic'ten alındı. Taa high ve %100 işleme olarak açık.
  15. A

Ets 2 ekran kartımı %100 kullanamıyor

şu an ki ayarlarımda önceden 60 70 fps arası alıyordum ama nedense 37 fps sabit ve değişmiyor ne yapmalıyım ? ekran kartı driver en son sürüm olan 512.59
  16. A

Fareyi oynatınca Arthur Morgan'ın sakallar birbirine giriyor neden?

Kenar yumuşatma ile alakalı mıdır? 1648070999
  17. A

Yardım Gta 5 texture ayarını ne yaparsam yapayım arttıramıyorum.

Ekran kartı 1650 super Acaba geforce experience mi izin vermiyor dedim ve onu sildim ama yine olmadı var mıdır bunun çözümü? 1647616456 sildim oyunu uğraşamıcam.
  18. A

Forza 5 'in grafikleri niye böyle

Adamlar çimen diye png atmış.
  19. A

ETS 2 için bu fps değerleri normal mi?

arkadaslar öncelikle ss alamadığim icin kusura bakmayın, sistem özelliklerim; gigabyte gtx 1650 super 4G oc ryzen 5 2600 b450m s2h 16 gb 3400mhz ram modlu şehir girisi hali: modsuz şehir girisi hali şehir disi max 60 fps göruyor bu arada hatta yogunluk modu kurarsam 40 lara kadar dusuyor bence...
  20. A

Grafik ve Fizik Modlu Skyrim Oyun İçi Görsellerim

Oyunu modlayınca witcher 3ten iyi oluyor hem fizikleri hemde grafikleri modsuz oynayanlarin biraz cani ceksin diye açtim konuyu pcniz iyiyse kesinlikle modlu oynayin
Top Bottom