Arama sonuçları: *

1. Storagon

Yardım GTA V Online Giremiyorum

Oyun açılırken direkt story moduna giriyor Oyun içinden girmeye çalıştığımda da bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım ?
  2. Storagon

Farming Simulator 22 Hangi Paketi Almak Daha Mantıklı ?

Farming Simulator 22 Hangi Paketi Almak Daha Mantıklı ? Platinum Edition ve Premium Edition arasındaki fark nedir ?
  3. Storagon

GTA V Türkçe Yama Hakkında

Bu yama nasıldır, çalışır mı ?
  4. Storagon

Epic Sepeti Nasıl Alınır Mı ?

Epic Sepeti Nasıl Alınır Mı ?
  5. Storagon

İnternet Cafe Simulator Bundle Alınır Mı ?

İnternet Cafe Simulator Bundle Alınır Mı ? Bu arada steam dolara geçtikten sonra oyun almadım. Para işi nasıl oluyor ek ücret mi kesiyor Tosla kullanıyorum.
  6. Storagon

Assetto Corsa Kaliteli Bir Şekilde Nasıl Oynanır ?

İnternette çok fazla araba oyunu videosu gördüm. Ne kadar güzel gözüküyor hangi oyun acaba diye merak edip baktığımda Assetto Corsa yazıyordu şaşırdım açıkçası. Bende de Assetto Corsa var ama mod mu ne yüklüyorlar bilmiyorum o kadar kaliteli oynayamıyorum. Bir de map modu falan var herhalde onu...
  7. Storagon

İmzamdaki Sistemle ARK: Survival Evolved Oynanır Mı ?

İmzamdaki Sistemle ARK: Survival Evolved Oynanır Mı ? Kaliteli bir şekilde zorlanmadan imzamdaki sistemle ARK: Survival Evolved oyanayabilir miyim ?
  8. Storagon

TL Legacy Güvenilir Mi ?

TL Legacy Güvenilir Mi ?
  9. Storagon

Yardım Far Cry 3 Türkçe Yama Nereden İndirebilirim ?

Far Cry 3 Türkçe Yama Nereden İndirebilirim ?
  10. Storagon

Far Cry 5 Gold Alınca Far Cry 3 veya Far Cry 4 Geliyor Mu ?

Far Cry 5 Gold Alınca Far Cry 4 veya Far Cry 3 Geliyor Mu ?
  11. Storagon

GTA 4 Bernie Görevi Gözükmüyor

Ana hikaye bitti ama Bernie görevi hala gözükmüyor sizce yok mu ? Bir de Ana hikaye bitince görevler bitiyor mu harita ekte Nkonun olduğu yeri oynadım diğeri ne oluyor
  12. Storagon

Steam Dolara Geçmeden Önce Son Steam Sepetim Nasıl ?

Dolara Geçmeden Önce Son Steam Sepetim Nasıl ?
  13. Storagon

Arma 3 ve Mafia Trilogy Alınır Mı ?

Arma 3 ve Mafia Trilogy Alınır Mı ? https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3/ https://store.steampowered.com/sub/465030/
  14. Storagon

Yardım Watch Dogs Hangileri Alınmalı ?

Watch Dogs 1 Watch Dogs 2 Watch Dogs Legion Merak ettiğim bir şey var. Watch Dogs Legion Gold alınca Watch Dogs 1 de geliyor mu ?
  15. Storagon

Yardım Watch Dogs Hangileri Alınmalı ?

Watch Dogs Hangileri Alınmalı ? Watch Dogs Bundle alayım dedim biri Watch Dogs Legion Gold al dedi onda hem Watch Dogs 1 var dedi hem de DLC ler geliyor dedi hem de daha ucuz dedi bu doğru mu 1700052148 Yardımcı olabilecek var mı ?
  16. Storagon

Yardım Hitman Sniper Challenge Türkçe Yama

Hitman Sniper Challenge Türkçe Yama kurmak istiyorum ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  17. Storagon

Bir Neslin Oynadığı Oyun

https://store.steampowered.com/app/1117090/Purple_Place__Classic_Games/
  18. Storagon

Öneri Arkadaşlarla Oynanabilecek Ücretsiz Oyun Önerisi

Arkadaşlarla Oynanabilecek Ücretsiz Oyun Önerisi
  19. Storagon

GTA 4' ü sonunda bitirdim

GTA 4' ü sonunda bitirdim ve hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Bu tarz beğendiğiniz hikayesi olan oyunlar önerirseniz sevinirim
  20. Storagon

GTA IV Kaç Saat Sürüyor ?

GTA IV Kaç Saat Sürüyor ?
Top Bottom