Arama sonuçları: *

1. brwscter2

soundpad kullanamıyorum

yanlışlıkla alta almıştım yani uygulamayı alta aldım daha da giremiyorum sil yükle yaptım hala olmuyor napmam lazım
  2. brwscter2

lethal company nasıl oyun alınır mı

3 arkadaşımda var oynuyorlar alsam herzaman onlarla oynamam büyük ihtimalle ama sizce nasıl oyun yani solo bir şekilde de oynanabilecek ve saran bir oyun mu sizce deneyimli olanlar da yorum yaparsa sevinirim
  3. brwscter2

winexp yüzünden valorantta ban yermiyim

tüm arkadaşlarım kullanıyor sıkıntısız ban da yemiyorlar ama ttde birkaç kişinin ban yediğini duydum sizce açsam ban yermiyim ve diğer sorum da ban yersem ip ban mı yerim hesap banı mı
  4. brwscter2

winxexp valorant çözünürlük değiştirme bir ban sebebi midir

yaşamış olan varmı arkadaşım kullanıyor bir şey olmuyor ama bazıları oluyoır diyor
  5. brwscter2

portal 1 ve 2 nasıl tarzda oyunlar iyi midir

steamde fiyatı iyi alınır mı
  6. brwscter2

Yardım rainbow six siege kredi alamıyorum

steam cüzdandan 90tlye 600 r6 kredisi alacağım herşeyi yapıyorum fakat böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım
  7. brwscter2

sizce f1 23 alınır mı

f1 23 epicte indirimde sizce alınır mı baya bi ilgiliym f1 sporuna ama yenisi de çıkacak seneye sizce ne yapayım oynamış ve objektif yorum yaparsanız seviirim
  8. brwscter2

Yardım VALORANT A girmiyor yardıma ihtiyacım var anlamıyorm

buradan tıklıyorum gerekirse riot clientten girmeye çalışıyorum ama girmiyor tepki yok ne yapmam laızm
  9. brwscter2

Yardım Steamde iade ettiğim oyunun parası hala gelmedi

Fnaf almıştım iade talebi oluşturdum kabul olmuştu kütüphanede yok ama para da ortalıkta yok ne yapmalıyım
  10. brwscter2

Öneri rainbow six siege karakter önerisi

savunmada 10k saldırıda 15k harcayacak kredim var yani 25k.Saldırıda amaru veya osa açmayı düşünüyorum ama öneri verir misiniz
  11. brwscter2

lolü nasıl silerim ??

ciddi soruyorum bayadır oynamıyorum silmek için kaldıra tıklıyorum ama hala kalıyor silinmiyor nasıl nerden siliniyor bu oyun istemciden mi
  12. brwscter2

alan wake için türkçe yama nerden indirebilirim

alan wake için türkçe yama nerden indirebilirim bildiğniz iyi bir site varmı yoksa da rastgele bir siteden indirsem virüs girer mi
  13. brwscter2

VALORANT BEKLENEN BÜYÜK ZAMI DUYURDU

Bilindiği gibi ekonomi dolayısı ile çoğu firma ya TRden çekiliyor yada fiyat artışına gidiyor beklenen valorant vp zamları ise şuanda yayımlandı -15 KASIM İTİBARİ İLE VP FİYATLANDIRMALARI- 1698771544 Hepimize geçmiş olsun 1698771649 Aynı zamanda Valorant 1-15 Kasım süresi içinde alınan vplerde...
  14. brwscter2

Valorant vplerine zam gelecek mi

Böyle bir zam haberi varmı şimdilik
  15. brwscter2

ets2 multiplayer nasıl girilir

nasıl girilir
  16. brwscter2

Öneri Steamde USD ye geçmeden önce alınır dediğiniz oyunlar

bildiğiniz gibi steam 20 kasımdan itibaren USD kullancak ve çoğumuzun oyun alması zor bir durumdayken daha zor olacak.Bu konuyu açma sebebim hazır daha 20 kasıma süremiz varken alınır dediğniz oyunlar nelerdir herkese tavsiyemiz dokunsun
  17. brwscter2

r6da friendly fire cezası yer miyim

2 kez aynı arkadaşımı yanlışlıla vurdum bişey olur mu
  18. brwscter2

valorant hesabıma birinin girdğini nerden anlarım

ayarlarım değişmiş normal mi bilmiyorum ama ing olmus bide
  19. brwscter2

steamde sattığım cs kostümünün parası hala gelmedi?

bu şekilde gösteriyor hala gelmedi ne yapmam lazım envanterde ve pazarda da göstermiyor
  20. brwscter2

cs 2 oynayabiliyor musunuz

prime ve rankı olanlara verildiğnde gelmişti bana da o zamandan beri oynadım şimdi tamamen çıkıca cs 2 oyuna girince ağa bağlanılıyor yazıyor ama hiç açılmıyor normal mı ne yapmam lazm
Top Bottom