Arama sonuçları: *

1. T

Steamde istediğim float değerinde skini oto şekilde alma?

Örnek olarak Bi skine 0.17 0.20 arasında … fiyata olursa otomatik çek messela böyle bir bot bi uygulama bi düzenek varmı hocam
  2. T

Robloxta hile açmak pc ye zarar verir mi

Hile acmayi düşünyorum evet hakka girdimi biliyorum sadece oto farm acicam ama bu pcye zarar verir mi bir roblox exploiti zararlı mıdır?
  3. T

Cs2 çıkardığım stickerı bu stickerı satmalımıyım?

2024 major shangai imza kapsülünün altın zywok stcikeri cikardim sizce bunu satiyimi bekletiyim degerlenir mi nakite falan cevire bilirimiyim fikirleniriniz bekliyorum
  4. T

Dying Light Ps4 ve pc beraber oyniyabilir mi_

herkes farklı bişey söylüyo güncell olarak ps4 ve pc beraber oyniyabiliri mi 3 kişiyiz 1 arkadaşımız ps4 almayı düşünüyo beraber oyniyabilomuyuz?
  5. T

Yardım Brawlhalla Oyuna Giremiyorum Hata veriyor Yardımcı Olurmusunuz

Böyle Bi hatta alıyorum çözümünü billen varsa yardımcı olabilir mi
  6. T

Thoren and Liberty Türkçe Yama Lazım

Ücretsiz türkçe yaması varmı nasıl yapılır oyunda ihtiyacım var bazı şeyleri anlamkta zorluk çekiyorum buda oyundan sıkılmama sebep oluyo varsa bilen yardımcı olabilir mi
  7. T

CS2 de snap tap kesin olarak kaldırıldı mı?

Snap tap klavyeleri oyunda kullandığında attığını söyledi ve buda snap tap özelliğinizi cs2 de kullanipmicak anlamina geliyo ama bugün bi arkadaş ez63 adlı klavye kullandığını ve snap tap açık + olarak diğer özeliklerinde rapid trigger falanda açık dedi klavyeye baktigimda Türkiye'de satışını...
  8. T

Yardım Assasin creed valhalla Türkçe yama nasıl yapılır

Oyunu az önce yukledim girdim ayar yaptım grafik falan ama oyunu başlatmadim ciktim Türkçe yama indirdim altaki videodan baktimin bire bir aynisni yaptım işte en sonr kapatip actim ve oyunu baslatim ve tekrar oyunu yuklememi istedi oyun 108 gb ve o kadar bekledim girdigimde ingilizce olsa tamam...
  9. T

Cs2 awp scop basılı tutmu yoksa bas çek mi olmalı

İyi bi awp oyuncusu sizce basılı tutmu yoksa bas çek olarak mi oynamalı?
  10. T

Cs2 de Dikey eşitleme ayarı açmak açmak mantıklı mı?

240 hz monitorum sızce acmalımıyım acmamlımıyım
  11. T

CS:GO "şu nedenlerin birinden ötürü güvenli sunucularda oynayamazsınız" hatası

Oyundaydin bir anda bu hata önüme düştü hic hille kullanmadim yada başka bi oyun için hile indirmedim cakismasida imkansiz arkadanki uygulamalar hep açık olan uygulamalar yani ek bisey yok her xaman ki default seyler dosyalarin bütünlüğünü doğrula diyorum %0 kalıyo yeni güncellemeden oldugunu...
  12. T

En iyi Overwatch 2 ayarları

Oyuna yeni girdim ve ayarlari yapmadim oyuna hakkim biri yardimci olabilir mi Sistem; 4060 İ5 13400f 32 gb ram 240hz monitör
  13. T

arkada opera açıken cs2 drop yiyorum

arkada yayın açık yani twichde yayın izliyorum cs2 giririyorum drop yiyiorum yani sinir oldum şey kasayı yeni aldım itopyadan 4060 ekran kartı i5.13400f işlemci
  14. T

Yardım Cs2 de yavaş sunucu karesi ne demek

Oyundakyken drop yiyorum bunun sebebi intetnetimi pcden dolayimi anlayamadim çözemedim varsa bilginiz fps yeri kırmızı oluyo ms yükseliyo diyo ve fps düşüyo ve drop yiyorum
  15. T

Yardım Cs2 directx installer dosyasini silicem ama bulamiyorum

Directx installer dosyasi nerde bilen varsa yardimci olabilir mi
  16. T

Yardım Valoranta securu boot hatasi aliyorum

the version of vanguard requires secure boot to be enabled in order to play bu hatayi alıyorum biostan secure boot etkin gözüküyor yani nasıl yapicam Anakart gigabyte h610m k
  17. T

i5 13400F RTX 4060 CS 2 FPS düşmesi

Düşük ayarlarda oynuyorum yeni aldim PC mod art kasa itopidan aldim. i5 13400F. Ekran kartı Gigabyte 4060 ekran kartı. 32 GB RAM. 1 SSD. Aldığım FPS 160-250-300 bir anda düşüyor FPS düşmesi yiyorum sürüm güncel değil diyor FPS sayacında anlık.
Geri