Arama sonuçları: *

1. tunq

Valo hesabimi ne kadara ve nasil satarim

Iyi aksamlar dilerim hesabimi satmayi dusunuyorum sizce ne kadara ve nasil satabilirim Hesap bolum 8 immortal gordu ve hesaptaki skinler sunlar -Asil Classic -Fatih Ghost -Seri tetik sherif -asil spectre -Fatih guardian -oni phantom -Asil vandal -yagmaci vandal -yitik vandal -gaia vandal surat...
  2. tunq

Immo ugurlugu verecekmi ?

allaha sukur sonunda immo oldum suanda bolum 8 kisim 2 deyiz ben immodan dusersem yinede bolum 9 a gecerken immo ugurlugu verecekmi ?
  3. tunq

Valorant çok dusuk fps

r5 5600 rx 6700xt ile fps im 100 e kadar düşüyor r5 2600 750ti lı adam benden yüksek fps alıyor ne yapabiliriz :D
  4. tunq

Lethal company bigger loby nasıl yapılır

C*rack yükledik bigger loby kuramadık yarımcı olabilcek varmı ?
  5. tunq

Fifa 23 Eski Save Yükleme

saveler belgelerimde duruyor ama oyunda gözükmüyor nasıl çözeriz
  6. tunq

setup dosyası bu şekilde açılıyor

to**entden god of war indirdim setup dosyasını açınca bu şekil bir şey açılıyo sorun olurmu
  7. tunq

ea app download sorunu

fifa23 yüklüyodum dün birazını yüklemistim eve geldim devam ettireyim dedim bu hatayı aldım yeniden baslatın dedi birkaç kişi düzelmedi
  8. tunq

şuan fifa 23 indirebilirmiyim

Alabilecegim biryer varmıdır yoksa illa to**enttenmi indirebilirim
  9. tunq

to*rent oyun nasıl açılır

qbittorent den tlou indirdim nasıl açabilirim ?
  10. tunq

guardians of the galaxy turkce yama

guardians of the galaxy için xbox uyumlu turkçe yama varmı (guncel)
  11. tunq

AMD-Resident evil 4 kampanya

gaming genden aldıgım sistemdeki ekran kartının Resident evil 4 kampanyası vardı gaming gen e mail attım hala dönmediler bugün 5. gün
  12. tunq

Uyguna oyun önerisi ?

uygun fiyatlara oyun önerisi olan varsa yazabilirmi hikayeli olursa iyi olur
Top Bottom