Arama sonuçları: *

1. B

2 3 haftalık sıkmayacak oyun önerisi

Mobilya taşırken düşürdük ve ayak parmağım kırılmış doktor 2 3 haftaya iyileşir ama üstüne fazla basma dedi bende evde olucam full oyun falan oynarım Normalde rust oynardım ama arkadaşlarım gelemiyorlar cs valo falan demeyin cs zaten oynuyorum haftalık droplar için valorantta çok oynuyodum sıktı
  2. B

Rust nasıl 1280x960 yapılır

Ekran kartım amd belki ordan ayar yapabilirim diye söylemek istedim köşelerde herzaman siyah barlar oluyor nasıl düzeltrbilirim
  3. B

Rust nasıl 4.3 yapılır

Herhangi bir çözünürlük değiştridiğimde sadece rust ta kenarlarda siyah çizgiler oluyor ekran kartım amd belki ordan ayar yapmam gerekir diye söyledim
  4. B

Rust hata vermeden kapanıyor

Sunucuya girmeye çalışırken ilk 12000 lik indirmeyi yapıp atıyor hiçbir hatada vermiyor 1739384193 @emreBeoa
  5. B

Rust sunucuya girerken atıyor

Excalibur G770 16 GB RAM olmasına rağmen sunucuya girerken atıyor.
  6. B

Genshin impact balıklar ne zaman yenilenir

Mızrağı saflaştırma eşyasını almak için balık tutuyorum ama balık kalmayınca boş boş dolanıyorum yenilenmeleri için. Kaç gün içinde tekrar doğuyorlar. Ve diyelim ki 2 gün içinde doğuyor oyundaki zaman ilerletme şeyini kullansam sayılıyor mu? 1738274583 Gerçek hayat zamanıyla 72 saatmiş
  7. B

Battlefield 1 MSI Afterburner çalışmıyor

Steam'den satın aldım MSI Afterburner açmaya çalışıyorum ama bir türlü oyun ekranına yansımıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor sadece BF de bozuluyor hata falan da vermiyor.
  8. B

Battlefield 1 alınır mı?

Steamde 2.79 a düşmüş sizce alınır mı? yada epic gameste indirime girmesinimi bekliyim belki daha ucuz olur
  9. B

120 tl oyun önerisi

İndirimlerden oyun almak istiyorum son 120 tl kaldı oyun için ayırdığım bütçeden tür fark etmez.
  10. B

Sepete ne ekleyebilirim

Epic Games indirimlerinden seçtiğim oyunları görsel olarak ekleyeceğim sizce sepetten ne çıkarmalıyım ya da ne eklemeliyim. Max sepet tutarı 350 olmalı attığım görseldekilerle birlikte.
  11. B

Oyunlarda fps saçmalıyor

RX 6600 ekran kartım var AMD Software Adrenalin ile FPS sabitlemeye çalışıyorum. 7 Days to Die oynarken fark ettim normal düz bakınca sorun yok ama havaya ya da yere doğru bakınca FPS sabitleme bozuluyor 60 FPS oynamak istiyorum 200 oluyor. Konu açtım oyun içinde sabitlemeyi deneyin dendi o...
  12. B

Xbox skyrim modlanabilirmi

Sorum başlıkta şimdiden teşekkürler
  13. B

Epic games skyrim modlanabilirmi

Sorum başlıktaki gibi
  14. B

3 kişilik oyun önerisi

İndirimlerden oyun almak istiyoruz ama karar veremedik, çok bir bütçemiz yok. Uygun fiyatlı diyebileceğimiz oyunlar olursa sevinirim. Dyinglight 7 days to die The forest Bunları oynadık
  15. B

7 Days to Die yemek bulmak neden bu kadar zor?

3 kişi oynuyoruz 19. gündeyiz küçük motosiklet falan yapabilecek kadar geliştik. AK-47 de yapabiliyoruz ama yemek bulamıyoruz doğru dürüst. Evlere giriyoruz görev yapıyoruz gelen 3 5 tane yemeği de hemen bitiriyoruz. Daha kolay yemek bulmanın bir yolu var mı? Ya da daha yavaş acıkmak için bir...
  16. B

3 kişilik hikayeli oyun önerisi

3 kişiyiz bilgisayarlarımız ortalama sistemler hikayeli oyun arıyoruz ama pahalı olmasın şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
  17. B

Knight Online oynanır mı?

Hiç para yatırmadan akşam iş çıkışı evde zaman geçirmek için başlamak istiyorum. 83 seviye bir şey bir şey al falan demeyin hiç başta da söyledim para yatırmadan oynamak istiyorum sizce oynanır mı? Hiç bu tür oyunlar oynamadım.arkadaşım steam'den indirme dedi nerden indirmem gerek?hangi sunucuda...
  18. B

LoL'e yeni başlayan birisi nasıl gelişmeli

Merhaba 3-4 gün önce açtığım konuda LoL oynamamı önerdiler. Ben de başladım 12 seviye oldum, Dark'in Kayn öğreniyorum hala şimdiye kadar rehberlerde gördüğüm sitelerde gördüğüm itemlerle oynuyordum. Forumlara bakındım ama karşıya göre karakterine göre seçmen gerek diyorlar. Ben tam anlayamadım😁...
  19. B

Sıkılmadan oynayabileceğim oyun önerir misiniz? 💋

Şuanda oynadığım oyunlar pubg mobile,valorant,csgo,mc,genshin,wolfteam,stardew valley,lol(dün başladım) Bunları oynaya oynaya delircem artık çoook sıkıldım tek istediğim ücretsiz olması ve sıkılmamam sistem özellikleri: Rx6600 Ryzen 5 5600 2x 8 gb 3200 mhz ram
  20. B

R5 5600 RX 6600 sistem için oyun önerisi

Valorant tek oynuyorum ama artık sıkılmaya başladım. Yani PC için 18 k verdim ve sadece Valorant oynamak istemiyorum. Açıkçası ücretsiz olursa iyi olur ücretli olursa da aşırı pahalı olmasın. MMORPG oyunları oynuyorum telefonda. O tür olabilir FPS oyunları olabilir. Bu türler dışında oyunda...
Geri