Arama sonuçları: *

1. talhabkr

CS 2 başlatma seçenekleri kod önerisi

cs 2 de kullandığınız işe yarayan kodlar var ise paylaşabilir misiniz
  2. talhabkr

Forza Horizon 5 hangi paketi almalıyım

oyun steamde indirime girmiş ve benim 20 dolarım var. standart 15 dolar deluxe 20 premium 25 aralarındaki fark nedir deluxe pakette nasıl araçlar var ve premium paketin diğerlerinden 25 dolar verecek kadar almaya değer bir farkı var mı. benim oyun içinde kullanmak istediğim arabalar düz bmw...
  3. talhabkr

Far Cry 5 ses kartını bağlayınca ses gelmiyor

Ses kartını çıkarttığımda ses var fakat kart bağlıyken hiç ses gelmiyor oyun dışında her yerde ses geliyor yardımcı olur musunuz
  4. talhabkr

Epic Games Far Cry 5 başlangıçta oyundan atıyor.

Oyuna rockerdem türkçe yama kurdum oyuna giriyorum hikaye ekranı geliyor hiçbir ses yok sonra tarikatın mekanını bastığımız yer geliyor hemen ardından takılıyor ve oyundan atıyor
  5. talhabkr

Düşük sistem gereksinimli araba oyunu önerisi

Sistemim; İ5 2450M intel hd 3000 216MB 6GB DDR3 Ram Araba simulasyon oyunu arıyorum ücretli ücretsiz farketmez
  6. talhabkr

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Need for speed gibi yarış oyunları olur fps oyunları olur sistemim düşük olduğu için bi oyun oynamıyorum sistemim şudur İ5 2450M 2.50GHz 6GB DDR 3 1333MHz Ram İntel Hd 3000 240GB Sandisk SSD Plus
  7. talhabkr

Steam Tüm Dosyalarını Masaüstüne attı oyunlarım silindi!!!!

Ne yapacağam depolama alanıda gitti oyun dosyaları duruyor mesela pay day 2 dosyalarında 70gb görünüyor ama steam açmak için indirme istiyor
  8. talhabkr

Steam ; Geçersiz Uygulama Yapılandırması Hatası

Csgo Da Bu Hatayı Alıyorum Ne Yapmalıyım
  9. talhabkr

Hellcase.com dan para kazanılırmı

Kullanıcı adımın başına hellcase.com yazdim her gün kasa vereceğini söylüyor bu kasalardan kar edilirmi
  10. talhabkr

Cs Go Nasıl Başlayacağım

20TL Kazandım Nvidiadan (Çekiliş) Csgo Da Ban Yediğim İçin Bidaha Hesap Açtım 0 dan cs de 20 tl ye para edebilecek item dizebilirmiyiz kar edebileceğim
  11. talhabkr

CSGO Siyah Ekran Sorunu

CSGO Giriş Ekranında Siyah Ekran Geliyor Ekranda Hiçbirşey Yok alt-tab yapıp masaüstüne dönüyorum Sorun Devam Ediyor Tek PC Kapatınca Düzeliyor Ne Yapmam Gerek
  12. talhabkr

ETS 2 Konsol Nasıl Açılır

Notepad Dan Deniyorum Olmuyor Nasıl Yapacağım developer 1 yaptım konsoluda 1 yaptım kaydettim çıktım ama olmadı
  13. talhabkr

ETS 2 KALDIRIRMI

i5 2450M 4GB Ram İntel Hd 3000 Çok Fps Almak İstemiyorum En Az 25FPS Alsa Yeter Sizce 25 FPS Alırmı
Geri