Arama sonuçları: *

1. E

Fm 24 yeni kariyer mi yoksa fm 23 kariyer dosyası devamı mı avantajlı ?

Arkadaşlar fm 23 oynuyordum oyun çok buglu 3 4 sene ikerledim zevki kaçtı ne transfer yapılıyor doğru dürüst ne oyuncuların piyase değerleri dengeli şampiyonlar ligi sampiyonu senede 30 asıst gol katkısı sunan oyuncuya 5 m dolar veriyorlar piyasa değeri 17 18 falan. Neyse uzatmayacagım fm...
  2. E

Fm 23 gözlemci bugu.

Arkadaşlar FM 23 de bir oyuncu veya bir takımin atıyorum milanın u 19 kadrosunun hepsini gözlemleyecegim. Oyuncuyu veya oyuncuları şeçiyorum gözlemle diyorum. Oyuncu gözlemleniyor diyor aradan 3 4 ay geçiyor rapor gelmiyor. Gidip bakıyırum oyuncuyu sözde XX gözlemci gözlemlemiş ama a b C diye...
  3. E

Yardım Fm 23 hata va bugları nasıl çözülür?

Fm 23 e yeni başladım kafama göre işte yabancı kuralı kaldırdım. Başladım ilk sezonu henüz yeni bitirmiş durumdayım. İlk olarak bosman kuralı ile birini transfer etmek istiyorum. Oyuncu ile görüş dersin görüşürsürsün. Diyorum görüşüyorumda ama mesela kafama fiyat uymadı veya bir yerden para...
  4. E

Ücretsiz fm 23 editörü yok mu?

Fm 23 lig kuralları düzrnlemek için ücretsiz editör yok mu ?
  5. E

Fm 23 editör alınabilen bir şey mi ?

Arkadaşlar fm 2023 editor sadece steam veya epic den alınan bir şey mi 90 tl miş. Korsanı yok mu ? Sanki ben fm 20 editorü almadan bir yerden indirmiştim bedava.
  6. E

Sistemin mi artık oyunlara gücü yetmiyor yoksa sistem mi eskimiş?

ANAKART: GIGABYTE GA-B250M İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz EKRAN KARTI:MSI Gaming X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 RAM:Kingston HyperX Fury Black 16GB(4X4GB) 2666MHz DDR4 Ram SSD:Samsung 750 EVO 250GB 540MB-520MB/s Sata 3 2.5" SSD MZ-750250BW KASA:ZALMAN Z3 650 GÜÇ arkadaşlar...
Geri