Arama sonuçları: *

1. mifdal

Wircher 3 nasıl level kasılır

Şuan velendayım gördüğüm her yan görevi yapıyorum yine level anlayamıyorum 5.seviyetim en baştan beri tüm görevleri yapmaya çalışıyorum
  2. mifdal

Metro exodus hala iyi son alabilir miyim

3. mifdal

God of war alınır mı?

Arkadaşlar bütçem düşük ama çok istiyorum oynamayı god of war ama gamepass pc de almak istiyorum ne yapayım daha düşer mi god of war?
  4. mifdal

METRO 2033 REDUX sahne gelmiyor

olması gereken ilk resim olan 2.resim 1744559868 help meee 1744560428 yardım eder misiniz? 1744560812 yani sahne gelmiyor ne yapıcam 1744561009 yardım yok mu? 1744563759 Acil yardım lazım?
  5. mifdal

Kcd save im gitti yardım

Gfn den girmiştim save im gitti elinde o save olan varsa atabilir mi?parıldayan her şey questi 1738766811 yada nasıl geri getirebilirim? 1738770038 dlc siz olsun lütfen
  6. mifdal

Kcd bakırlı görev nasıl yapılır?

Bu görevi nasıl yaparım sasau da ki ana görev olan demirci nin oğlunu öldürdüm kendisini sordum ben satmıyorum dedi
  7. mifdal

Kcd arkadaşım timmy görevi

bu görevi yapmaya çalışıyorum ama yanlışlıkla şu morcrov-ck u öldürdüm hem para alamıyom hem kolben çiftliğinde timmy yok nasıl düzeltirim?
  8. mifdal

Oyun için mac alınır mı?

Oyun için mac alınır mı?
  9. mifdal

KCD DE HANS CAPON NASIL KURTARILIR?

AVLANMALI BÖLÜMDEYİM KILICIM BİLE YOK NASIL GEÇERİM? 1736533776 YARDIM
  10. mifdal

Kingdom come deliverance oynanır mı?

kingdom come deliverance oynanır mı?
  11. mifdal

Batman arkham knight hakkında

Oyunu yaklaşık 37 saat oynamışım ilk başta gerçekten iyiydi combat olsun hikaye olsun sonra scarecrow u teslim ettikten sonra çoğu görevi tamamladım ama oyun artık sıkmaya başlamıştı sırf dandirik bir ara sahne görücem diye daha devam edemezdim bir oyunun gerçek sonunu görmek için niye oyunu...
  12. mifdal

Batman arkham knight ridler bulmacası nadıl geçilir?

bu bölümü nasıl geçerim? 1733333621 Yardım yok mu?
  13. mifdal

BO6 SAVE SORUNU YARDIM!!

bugün oynarken ilk görevi yaptım sonra ikinciye geçtim çıktım oyundan save im gitti yardım eder misiniz?
  14. mifdal

Sifu satın alrak pişman oldum

Sifu gamepass gelmiş geçen indirim döneminde kendimi m*l gibi hissediyorum 1728154602 Almıştım
  15. mifdal

Sizce souls like oyunlara zorluk seçeneği gelmeli mi

Sizce gelmeli mi bence gelmeli türü çok ilgimi çekmedi ben bir oyun oynarken rahatlamak istiyorum boss olsun olmazsa tadı olmaz zaten ama bu kadar zor olmamalı bence miyazaki nin yaptığı oyun tasarımı vs.beğendim ama bune böyle ya en dindirir düşmana bile 5 10 defa ölüyorum siz ne...
  16. mifdal

Lies of p çözünürlük değiştirme

1650 laptopum var 1080p low da kasıyor ne yapıp azaltabilirsiniz çözünürlüğü
  17. mifdal

Hollow knight nasıl alışılır

Evet evet evet bir şey itiraf etmem lazım ki hollow knight ı sona kadar hile ile oynadım son bossu hilesiz kesmek istedim inanılmaz zor 1725768064 Yada hile devam
  18. mifdal

Wemod 2 saat sınırı var

Wemod da bedava olduğu için 2 saat sınır var nasıl düzeltiriz tarihi güncelleyin diyorlardı çalışır mı?
  19. mifdal

Hollow knight son boss nasıl kesilir

Evet hollow knight ın son bossu hollow knight nasıl kesilir? [büyü üzerinden oynuyorum] 1725663848 Yani şu arkadaşı nasıl keserim?
  20. mifdal

Hollow knight nasıl yolumu bulurum

Ben hollow knight oynarken rehber kullanıyorum youtube da var hem kendim keşfetmek istiyorum ama gerçekten karmaşık bir oyun ne yapmalıyım?
Geri