Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

Yardım TMP profil gözükmüyor

ETS 2' de single' da profil gözüküyor giriş yapabiliyorum ama TMP' den giriş yaptığımda profil gözükmüyor sebebi nedir ?
  2. Dark Lightning

Truckers MP de bir sorun mu var ?

Tamda arkadaşlarla gırgır yapacaktık oldu mu bu şimdi Aktif banım yok baktım. Neden böyle oluyor ?
  3. Dark Lightning

Dünyanın en iyi bilgisayar oyunu

Evet herkesinde tahmin ettiği gibi Dünya'nın en iyi bilgisayar oyunu : bilgisayarla haşır neşir olanlar bilir bu oyunu lakin oyuna baya bir güncelleme geldi. Oyunda her şey var, career ve Esport modları mevcut (Esport DLC ile olur). Oyunda klavye, mousepad, mouse ve monitör seçimleri var ve çok...
  4. Dark Lightning

CS:GO oyun çok takılıyor (ÇÖZÜLDÜ)

Daha yeni olmaya başladı (2 günden beri). Oyunu oynarken pingim yok fps iyi ama oyun takılıyor ping varmış gibi oluyor önümdeki adamı bile vuramıyorum. Bu neden oluyor veya olabilir ? (gpu driverı güncel, windows update güncel)
  5. Dark Lightning

CS:GO sürekli ban yeme

Gerçekten bunaldım şu durumdan, rekabetçi de sonuncu beni attırıyor ve 7 gün ban yiyorum 2 defa oldu 14 gün ban yedim gereksiz yere. Şuanda da oyuna bağlanmamışım diye 7 gün ban yedim lan tamam alt+tabdaydım ban atman normalde 7 gün ne tamam 30dk ban atarsın ama 7 gün ne ? Oyunun anası bacısı...
  6. Dark Lightning

Oyun önerisi

simülasyon ve aksiyon ağırlıklı olsun
  7. Dark Lightning

Oyun tavsiyesi

Başlıkta belirttiğim gibi simülatör ve aksiyon yani call of duty serisi gibi oyun önerirseniz iyi olur.
  8. Dark Lightning

Farming Simulator 19 sistem gereksinimi hakkında

1280x720 en lowda oynayabilirmiyim ? işlemci 2core 4thread 2.8 ghz boost ile 1gb vram core clock 600mhz memory clock 800mhz 4gb samsung ram 1067mhz başka bir şey kalmadı sanırsam
  9. Dark Lightning

Ets 2 korna sesi yok

Neden korna sesi gelmiyor ?
  10. Dark Lightning

Ets 2 de müzik önerisi

müzik önerileri bekliyorum tür fark etmez
  11. Dark Lightning

ETS2 kasıyor

ets 2 oynamak istiyorum ama oyun kasıyor pc 1GB Vram 2core 4thread işlemci 4gb ram ısınma sorunu yok gayet serin
  12. Dark Lightning

Düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Düşük sistemden kastım 1gb Vram, işlemci 2 core 4thread, 4gb ram şimdilik bununla idare ediyorum seneye ALLAH nasip ederse canavar toplayacağım neyse önerilerinizi bekliyorum.
  13. Dark Lightning

Dirt Rally vs Dirt 4

hangisi daha iyi ben tam bilmiyorum. Ayrıca Dirt Rally Windows 10'a inmiyormuş doğru mu ?
  14. Dark Lightning

Raft ekran siyah

oyun neden böyle ve ekran mavi olup gidiyor ama tam mavi değil çizgi çizgi garip etraf siyah oluyor biraz etrafa bakınca etraftaki plastik tahta varil gibi şeyler gözüküyor çözümünü bilenler var mı ?
Top Bottom