Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım GTA 5 BattleEye hwid banmı atıyor?

Sorum başlıktadır itemsatış üzerinden gta 5 online için para satın aldım arkadaş sanırım bunu hile üzeirnden yapmış ve hesabım ban yedi acaba battleye yüzünden hwid banmı yemiştir bilginiz varmı?
  2. ardaakahs

En iyi mafia oyunu hangisi?

En iyisi hangisidir definiteve editon olarak aralarında hikaye bağı varmıdır?
  3. ardaakahs

Yardım Metro exodus blurlu görüntü?

Ne ayar yaparsam yapayım oyun blurlu gözüküyor çözümü yokmudur
  4. ardaakahs

Fallout 4 ses sorunu.

Arkadaşlar merhaba fallout 4 next gen yamasından sonra biraz oyunu oynayınca ses birden gidiyor hiçbirşekilde geri gelmiyor oyundan çık gir yapınca geliyor bunu sürekli tekrarlıyor bir çözümü varmıdır çok sinir bozucu olmaya başladı.
  5. ardaakahs

Bannerlord birlikten aryılan yoldaşı geri almak mümkün mü?

Karım ve bir yoldaşım, birliğimden ayrıldılar. Nasıl olduğunu bilmiyorum askerlerini geri alabiliyorum ama kendilerini birliğime geri katamıyorum. Acaba onları tekrar birliğime nasıl dahil edebilirim?
  6. ardaakahs

Fallout 76 prime üyelerine bedava!

Fallout dizisinin çıkışına özel fallout 76 xbox ve pc için primede bedava dağıtılıyor kaçırmayın derim.
  7. ardaakahs

Fallout dizisinin ilk sezonunu bitirdim

Yaklaşık 8 saat boyunca aralıksız izledim ve tamamladım. ancak izlemenizi şiddetle öneririm. Fallout serisini seven biri olarak, diziye bayıldım. Sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Sezon 2 2023 yılında duyurulmuştu fakat yeni açıklamalara göre fallout 5 için hazırlıklar yapılacağını...
  8. ardaakahs

Bannerlord kenarlarda karıncalanma sorunu?

bannerlordda ayarlarım en üst seviyede fakat kenarlarda karıncalanma gibi görüntü oluyor cidden çok göz yorucu bir şey bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
  9. ardaakahs

Fallout dizisi çıktı!

An itibari ile izliyorum :D 1712783662 Fragmanmış..
  10. ardaakahs

Epic games bannerlord mod olayı nasıl?

Epic gamesden bannerlord almak istiyorum fakat steam atolye desteği gibi bir şey varmı? çünkü bazı modlar sadece steam atolyesine özel oluyor. yazarsanız sevinirim.
  11. ardaakahs

Bannerlord indirime inermi?

Başlıktaki gibi yakın bir zamanda indirime inebilirmi?
  12. ardaakahs

Fallout dizisi 11 nisanda çıkıyor

Başlıktaki gibi 11 nisanda filmi çıkıyor düşünceleriniz nedir yazın.
  13. ardaakahs

Gta 5 vs mb2 bannerlord

Hocam ikiside çok ayrı oyun ikisininde türünü seviyorum Sizce hangisi tekrar etmez uzun bir süre oynarım? Gta 5 rockstar key olarak Alcam Veya bannerlordu steamdan
  14. ardaakahs

FORTNİTE ZAM GELDİ :C

an itibari ile eski haline geçip yeniden kitlesini toplamak isteyen fortniteye zam gelmiş acaba eski kitle bu fiyatları görünce tekrardan dönermi?
  15. ardaakahs

Fortnite tayfa paketi kalıcı mı

Soru başlıktaki gibi içerisinde bir adet skin kazma filan var onlar kalıcı mı yani diğer ay abone olmassam gidermi?
  16. ardaakahs

Yardım Forza horizon 4 ban Xbox hesabını etkilermi

Xbox hesabımda çok fazla oyun var forza Steam üzerinden oynuyorum ama Xbox hesabı ile giriş yaptım eğer forzadan ban yersem Xbox hesabımda banlanirmi veya Xbox hesabimdaki oyunları oynayabilrmiyim örneğin Minecraft
  17. ardaakahs

bu sürüm windows 11de oynatırmı?

pc win 11 fakat isminde win10 yazıyor oynayabilirmiyim acaba win11de
  18. ardaakahs

Forza horizon 4 wemod ban yermiyim.

Wemod ile Kredi hilesi yaptım single modda değilmişim farkında değildim şuan ban yemedim ama ilerde yermiyim?
  19. ardaakahs

Yardım forza horizon 4 araçları hepsini birden alma

forza horizon 4 ultimate aldım ama bu dlc araçlarını teker teker marketten almak uzun suruyor hepsini birden alabilme yontemı varmı?
  20. ardaakahs

steam ödeme seçeneğini değiştiremiyorum.

sadece cüzdan kullanıyor kart ile değiştiremiyorum. bunu nasıl değiştirebilirim.
Top Bottom