Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

Lossles Scaling Fps Düşürüyor

Herkese selam. Dün Lossles Scaling uygulamasını Steam'den satın aldım. Fps yükselteceğine hem fps düşürüyor hem de oyun oynanmayacak hale geliyor sürekli drop giriyor. Uygulamayı RDR 2 ve Elden Ring üzerinde test ettim. Rdr 2 de her şey ultrada 80 fps alırken Lossless Scaling'i açtıktan sonra...
  2. SharpDagger

Yardım GTX 1650'li bilgisayarım God Of War'ı kaç fpsde oynatır ?

Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor. Bu oyunu cidden uzun zamandır bekliyordum. Sizce sistemim 60 fps veya üstü oynatır mı orta grafiklerde ?
  3. SharpDagger

Orta sistem için online hikaye oyunu

Arkadaşımla beraber oynayacağım online hikayeli oyun arıyorum. Sistem imzada dediğim gibi orta bir sistem.
  4. SharpDagger

Yardım İ3 10100F GTX 1650 AC valhalla kaldırır mı ?

Pc imzamda oyun hata falan verir mi. Önerilen sistem gereksiniminde i5 'in bir modeli vardı i3 10100f kaldırır mı acaba ?
  5. SharpDagger

Yardım Hikayesi en uzun ve güzel olan battlefield oyunu

Cidden bir tane battlefield oyunu oynayasım var ama pek karar veremedim battlefieldin hikayesi çok az diyorlar falan sizce grafik oynanış ve güzellik bakımından hangisini önerirsiniz.
  6. SharpDagger

GTX 1650 i3 10100f ile oynanabilecek hikaye oyunları önerisi

Arkadaşlar başlıktaki gibi hikaye oyunu önerisi istiyorum genelde aksiyon tarzı seviyorum birde rdr2 akıcı oynatirmi ? Sistem imzada.
  7. SharpDagger

Yardım Epic Games düşük indirme hızı sorunu

25 mbps hız alıyorum şuanda (yani 3mb/s civarı bir şey) ve evde tek ben varım. Ama epic gameste indirme hızım 1ile 2mb/s arasında ve beni rahatsız ediyor. Acaba epic games mi yanlış gösteriyor çünkü görev yöneticisinden bakınca 24,4 internet alınıyor diyor ama pek anlamadım.
  8. SharpDagger

Yardım Epic games duraklattıktan sonra pcyi kapasam inmeye devam eder mi ?

GTA 5 indiriyorum fakat bir günde inemez duraklattıktan sonra pcyi kapasam bir şey olur mu ? Öylesine denedim az önce 1gb indirdikten sonra duraklatıp pcyi kapatınca 0dan başladı ama çok hızlıca 1gbye geldi sonra yeniden normal hızına döndü.
  9. SharpDagger

Yardım Valorant Yeniden Başlatma Sorunu

Arkadaşlar şimdiye kadar sorunsuz oynuyordum valorantı fakat baktım ki ekran kartı driverim ta 2015in driveri. O yüzden bende güncelledim direk sitesinden. Şuanda güncel sürücü yazıyor fakat valorant'a giremiyorum. Ta 2015'deki sürümü nasıl bulucam şimdi.
  10. SharpDagger

Yardım LoL'de üst üste kaybetmek

Arkadaşlar süper hızla smurf çarımda ilerliyordum plat 3 e kadar kastım fakat plat 3 de 2 3 maç yenildikten sonra fena döngü haline geldi ve hala bir maç kazanamadım çünkü her el kötü oyuncular geliyor. Elo hellde olduğumu sanmıyorum çünkü hala 24 lp veriyor 15 gidiyor. Sizce oynamaya...
  11. SharpDagger

Yardım İntel HD Graphicsli Bilgisayarım Payday 2'yi Kaldırır mı ?

Arkadaşlar Payday 2'nin min sistem gereksinimi böyle: Benim sistem özelliklerim: Sizce bilgisayarım Payday 2'yi kaldırır mı yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
  12. SharpDagger

Yardım The Forest Online

Arkadaşlar arkadaşlarla the forest oynayacaz fakat benimkisi steamdan satın alınmış diğer 2 arkadaşımki crackli (Kaçak) biz şimdi online oynayabilir miyiz oynarsak nasıl oynarız ?
  13. SharpDagger

HD Graphics'li Bilgisayarım GTA 5'İ kaldırır mı ?

Arkadaşlar herkes hata alırken ben ilk girişimde kaptım GTA 5 'i. Benim pc gta 5 i kaç fpsde oynatır ? (Bilgisayarıma pek güvenim yok ondan sordum)
  14. SharpDagger

Öneri Valorant drop düşürcekler DİKKAT!!

Arkadaşlar size benim kerizliğimi anlatıcam sizde bu duruma düşmeyin diye. Öncelikle hesabınızın çevrimci olması lazım yeni kurulan hesaplar çevrimdışı oluyor (benimki gibi). Sağ üst köşede tw hesabınızın logosuna tıklayın ve altında çevrimdışı yazıcaktır (bende öyle yazıyordu) onu çevrimciye...
  15. SharpDagger

Valorant farklı hesaplarda drop düşürme

Arkadaşlar telefonda 1 hesabım ve pcde 3 farklı hesapla X yayıncısının yayınını izliyorum şans artar mı acaba yoksa kendi kendimi mi kandırıyorum ?
  16. SharpDagger

Düşük sistemli oyun önerisi

Arkadaşlar yeni bir İSS' ye başvurdum ve şuanki İSS' min aboneliğini iptal ettirdim. Bir kaç hafta internetsiz kalıcam. Bu süreçte bilgisayarımın kaldırabileceği offline oyunlar nelerdir ? Bilgisayar özellikleri bunlar:
Top Bottom