Arama sonuçları: *

1. B

God of ragnarok kratos farklı gözüküyor?

Merhaba arkadaşlar ragnarok oynuyordum her şey normaldi kratos sonradan böyle oldu anlamadım :) tipini nasıl düzelteceğiz.
  2. B

Stray Oyununda Akkorışını Kullanamıyorum

Arkadaşlar Merhaba Stray oyununda bir bölüme geldim. Bölümde akkorışınını kullanmamı istiyor. Ama dediği tuşlara bastığımda kullanamıyorum kaldım burda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Oyun korsan değil Steam üzerinden aldım.
  3. B

Ready or Not hakkında yardım

Arkadaşlar Merhaba ready or not oyununda 2 kişi arkadaşla giriyoruz. Yanımıza botları da almak istiyoruz. Bunun bir yolu var mı?
  4. B

Modern Warfare 3 türkçe yama varmı ( Kırmızı olan )

rkadaşlar modern warfare 3 kırmızı en son çıkan türkçe yama yokmu ya o kadar aradım taradım bulamadım. game pass de var diye oynayacaktım. Varsa bi atabilirmisiniz link falan
  5. B

Control Ultimate Edition nasıl alınır mı?

Arkadaşlar steam de control ultimate edition 4.27 dolara düşmüş. Oyun nasıl alınır mı?
  6. B

Korsan oyun sektörü yeniden mi doğuyor?

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz steamde 20 kasımda usd ye geçiyor. Ben AAA oyunları seven bir insanım yani 200 dolara çıkacak oyun yaklaşık bu kur yerinde kalırsa en az 6 bin liraya gelecek. Buda benim gibi oyun severleri üzecek. Çocukluğumuzda steam vs yaygın değildi dvd alacak para da yoktu o...
  7. B

Hikayesi güzel ve sürükleyici oyun önerisi

Arkadaşlar Merhaba bildiğiniz üzere steam de elden gidiyor. Bu dolar kuru ile artık oyunlara çok zor ulaşacağız. O yüzden atmosferi güzel oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. 20 Kasıma kadar oyun almak istiyorum. ALDIĞIM OYUNLAR: Tüm sherlock holmes serileri Uncharted God of war 2018 Death...
Geri