Arama sonuçları: *

1. B

kinguın sitesinden steam key alınır mı

https://www.kinguin.net/tr/category/150103/left-4-dead-2-steam-account evet arkadaşlar bu siteden left 4 dead 2 yi almak istiyorum sizce alınır mı? bu siteden birde bu attığım link steam key midir yoksa direk hesapmıdır
  2. B

uncharted hırsızlar mirası pc için grafik ayarları

arkadaşlar merhaba ryzen 5 7500f galax rtx 4060 8gb böyle bir sistemim var ve oyunu yükledim bi sisteme göre 1k da grafik ayarları ultrada açıyor ve ben bu ekran kartı için oyunda daha güzel oynamak için dlss ve amd fsr açabiliyorum hangisini açarsam daha iyi oynarım 1718694931 1718694948...
  3. B

steamda call of duty serisi olan varmıdır

arkadaşlar öncelikle merhabalar ben call of duty mw 1-2-3 yeni çıkmış olan seriyi oynamak istiyorum ama oyunlar çok pahalı steam hesabında olan varsa geçici olarak oynamak istiyorum ödünç hesabı verebilen olurmu amacın sadece oyunları oynamak
  4. B

gta 5 hikaye modu oynamak

arkadaşlar merhaba öncelikle ben bu zamana kadar hiç gta 5 in hikayesini bitirip oynamadım ve enson indirdim oynamaya başladım ama o ilk sahnelerdeki polisten kaçıp görevi bitirdim ondan sonra araba çalma görevini yaptım ve oyun hiçbir şekilde hangi görevleri yapacağımı göstermiyor şuana oyuna...
  5. B

evde tek başıma veya online şekilde zaman geçirmek amaçlı oyun arıyorum

evet arkadaşlar hafta içi akşamları 20:30 dan sonra hep boş oluyorum ve oynayacak oyun bulamıyorum oyun önerileriniz varmıdır hayatta kalma tarzı olabilir birşeyler inşa etme olur amacım evdeyken canım çok sıkılıyor
  6. B

ets2 truckersmp online da oyun arkadaşı arıyorum

ets 2 truckersmp de konvoy şekline takılmalık oyun arkadaşı arıyorum
  7. B

assetto corsaya araba modu yapmak istiyorum

arkadaşlar merhabalar ben kendi arabamı assetto corsaya mod olarak uyarlamak istiyorum nereden öğrenirim
  8. B

m2 board herakles metin2 pvp server oynayan

m2 board herakles pvp sunucusunu oynayan arkadaşlar varmıdır acaba
  9. B

ets 2 en kaliteli oynama nasıl yapılır ? + ( en iyi tır modları - ford f-max )

arkadaşlar merhaba kolay gelsin hepinize ben şuanda ets 2 hem offline hemde truckersmp den online oynuyorum ama grafikler bana biraz ölü gelmeye başladı ve hiçbir dlc yok iken grafik ayarları yapabilirmiyiz pc sistemim aşşağıdaki imza kısmında yazıyor bu pc ye en fazla nasıl bir grafik...
  10. B

assetto corsa japan discord çözüldü

assetto corsa için japan bir tane discord sunucusu vardı bilen varmıdır? 1708086100 @Mustafa Zahid hocam siz biliyormusunuz 1708086132 sunucuda sadece japon araçları vardı sunucu japon sunucusuydu
  11. B

assetto corsa için grafik modu

arkadaşlar kolay gelsin sistemim AMD Ryzen 5 7500F ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD8LOC) Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 DDR5 Bulk Kutusuz Ram (CMK5X16G1B52Z40A2) WD...
  12. B

assetto corsa gaz kesme

assetto corsa da oynarken sadece drift atacağım zaman araba gaz kesiyor gazı bazen yiyor eğer araç boştayken gaz verip 1 e atınca arabayı yanlıyor ama düşük devirdeyken gaz yemiyor 1707288747 @Mustafa Zahid
  13. B

oyun önerisi istiyorum

arkadaşlar bütçe önemli değil ( the last of us ) tarzında hikayesi derin ve güzel oyun arıyorum
  14. B

KABASAKAL DAN STEAM CD KEY HANGİLERİ ALINIR

500 tl gibi bir bütçem vardır kabasakaldan indirimli oyun arıyorum daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum
  15. B

steam cd key alınır mı?

en güvenilir steam cd key alabileceğim yer neresidir
  16. B

eskiden oynadığımız oyunları nerden bulabilirim

nfs most wanted modify - Underground 2 gta san andreas call of duty serisi ac serisi far cry 2 bu eski oyunları indirebileceğim bir yer varmıdır crack olarak
  17. B

metro 2033 redux alınır mı?

metro 2033 redux steam da 2 dolar sizce alınır mı?
  18. B

assetto corsa araç modları

assetto corsa oynayıp güzel araç modu bilen varmıdır
Top Bottom