Arama sonuçları: *

1. R

DCS World İniş takımları kapama

Arkadaşlar dcs world'ü yeni oynamaya başladım ama iniş takımlarını kapatamıyorum. Kokpit içinden de kapatamıyorum, klavye tuşundan da kapatamıyorum, flight stick'e atadığım tuştanda kapatamıyorum yardım olabilirseniz çok sevinirim. 1700501847 yardım yok herhalde
  2. R

Ryzen 3 3100 + GTX 1660 Ti sistemde GTA V High ayarlarda aldığım değerler nasıl?

kullanımlar neden böyle gta 5'te high oynuyorum normal mı değerler ?
  3. R

FiveM Authentication Error

Merhaba arkadaşlar FiveM'de bu hatayı alıyorum çözümlerine baktım ama bir türlü olmadı bilen varsa yardım edebilir mi ? 1608904401
  4. R

Epic Games GTA V indirme

Arkadaşlar 104gb indi %91'e kadar geldi ve burada kaldı okuma 0'a düştü birden ne yapmam lazım
  5. R

GTA 5 FPS DÜŞÜŞÜ

Arkadaşlar windows 8'de gta 5'de 35-40 fps alıyordum (ekran kartı driverı 2017'den kalma) .laptop'u windows 10'a yükselttim ve ekran kartı driverlarını da son sürüm yaptım daha iyi fps alırım diye oyuna girdim fps 10'a düştü ne yapmalıyım ? çok fazla fps düştü.
  6. R

GTA V (Rockstar Games)

Arkadaşlar pc'ye format attım gta 5'i tekrar yükledim epic games'ten , ama rockstar games'te gta 5 gözükmüyor satıl al diyor ne yapmalıyım ? NOT:Rockstar Games profilinde arkadaşlarım silinmiş, profil resmim gitmiş çok değişik bir şey olmuş.
  7. R

CSGO Siyah Ekran Sorunu

Arkadaşlar dün gece oyunu sıkıntısız oynuyordum şimdi açtım ve oyun böyle sorun nedir https://hizliresim.com/FpscFK
Geri