Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Beamng dusuk fps sorunu

arc a750 i3 12100f 16gb ramla beamngde dusuk orta ayarda 40 60 fps aliyorum sizce normalmk
  2. E

Cod mw3 2011 nerde bulabilirim

steam gibi yerlerde pahalı oluyor beles bi yolu varmı yada ucuza key satan biyer filan
  3. E

Forza horizon 4 iade edilmiyor ?

Oyunu dün 4 dolara aldım. İndirmeden iade etmek istedim. Dün 7 gibi iade etme talebi gonderdim. Daha sonuc yok.
  4. E

Valorant 1 win 1 lose sorunu ?

Arkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?
  5. E

VALORANT 30 VURUYORUM 14 KP VERİYOR

VALODA DİA2DEN PLAT 1 E DUSTUM. 30 VURDUM 14KP VERDİ NAPCAM ?
  6. E

FİFADA DEFANS ÇOK BOŞ KAFAYI YİCEM

Selamlar Hocamlar. Fifada Ultimate teamde 97lık alaba filan ama yine defans boş. Adam 6 kisi ile defans yapıp 4 kişi ile bana gol atıyor. Adamların defansı geçilmiyor. Ne pas ne çalım ise yarıyor. Youtubeden video filan izledim taktik yaptım yok işe yaramıyor. Napabilirim ? Adam tek pasla karsı...
  7. E

En ucuz Battlefield 1 nerden alınır ?

Soru başlıkta. https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/battlefield-1/BWTTW53M5B98 Burası sadece xbox içinmi ?
  8. E

Fall guys missing files hatası

Selamlar fall guys missing files hatası veriyor. Dosyaları doğrularım msconfigten bişeyler yaptım sildim yukledim duzelmedi napabilirim ?
  9. E

Valorant oynarken klip nasıl çıkar ?

Selamlar iyi geceler. Valorant oynarken kayıtta olmasam bile attığım güzel vurusları kaydedicek bi program varmı ? (nvidia ekran kartım yok)
  10. E

Valorant için duo olcak varmı ?

Selamlar. Suan dia sayılırım. Bana minimum yüceliği gidicek kadar bi duo lazım. takıma dandirik dündürik adamlar geliyor. valorant için duo.
  11. E

Valorant aim daha çok gelişir mi ?

Sa As hocamlar. Valoda dia2ye kadar çıktım. Aimim hiç olmadığı kadar iyi. Daha fazla dm oynamak vb. aimim gelişirmi. bana göre aimim artık son noktada gibi bisey 1722465864 Daha çok gelişir ama cok asırı farketmez gibi
  12. E

Valorant duo gelcek varmı ?

Hocamlar Sa. Valorannta dia plat arası duo arıyom varmı gelcek ?
  13. E

Valorant takım sorunu

12 Maçta 10 lose aldım. Dia1dan plat 2 olucam. 2 kere 30 4 kere 20lerde vurdum. hep boosted kızlar veya mal gibi oynayan insanlar geliyor. mmri nası düzeltebilirim yada besli gelcek varmı ?
  14. E

Valorant rgx karambit alınır mı? ?

soru başlıkta. Bana göre oyunun en iyi bıçağı. Alsam pişman olurmuyum ?
  15. E

Valorantta ban yermiyim ?

Hocamlar Sa As. Bugun discordtan valorant icin oyuncu ararken birileri çağırdı gelicenmi diye. Bende gittim. bizim takımda 2 tane hile varmıs bitane kızı boostluyolar. Ben onlarla aynı grupta maça girdim diye ban yermiyim ?
  16. E

Fifa 24 klavye koşmuyor oyuncu değistirmiyor.

Fifa 24u klavyede koşmuyor oyuncuda değistirmiyor. Nasıl düzeltirim ?
  17. E

En ucuz 4350vp nerden alabilirim ?

Valoranta yeni gelen rgx karambit aşırı hoşuma gitti. Onu almak istiyorum. En ucuz 4350vp nerden alabilirim ?
  18. E

Epic games fivem giremiyorum ?

Oyunu Epicten aldım arkada steam açık. Tam sunucuya gircekken b2699 0x116 hatası alıyorum. Nasıl Çözerim ? 1717964997 bilen yokmu
  19. E

GTA 5 Online girememe sorunu ?

Epicten gta 5 aldım bugun ama online giremiyorum nasıl çözerim.
  20. E

Valorant PLAT Elo duo varmı ?

Her ajanı oynarım Elom Plat 1. Tek başıma çok sıkıcı oluyor.
Geri