Arama sonuçları: *

1. E

Çocuğu Olana GTA 6 Ücretsiz!(NORVEÇ)

https://shiftdelete.net/ucretsiz-gta-6-kampanyasi-bebek-sahiplerine-mujde Hayatımda gördüğüm en garip kampanya olabilir
  2. E

Herhangi bir mod konuyu silebilr mi?

Euwestte hesabım var bir süredir girmiyordum bugün girmeye çalıştığımda hesap banlı gibi duruyordu ya da sunucu bakımdaydı.Sunucu bakımı bugün sabah olmuş aktif bakım gözükmüyor. Dipnot:Ne alaka bilmiyorum fakat bunu açtıktan sonra tekrar denedim düzeldi
  3. E

RPG/Survival oyun önerisi

Arkadaşlar selamlar tek başıma sakin bir şekilde akıcı oyunlar arıyorum. Mümkün mertebe minimum 20 saat oynayabileceğim, 3D oyun arıyorum. Hikayeli hikayesiz fark etmez. Yeter ki bir amacı olsun. The Witcher 3 Dying Light 2 Planet Crafter Bu oyunlar hoşuma gitmişti. Palworld'ü indirdim biraz...
  4. E

Planet Craft ekip arkadaşı

Arkadaşlar selamlar konu doğru mu emin değilim.Eğer yanlışsa affola.Planet crafta başlamayı düşünüyorum fakat yalnız oynamak istemiyorum.+16 yaş saygı sınırını bilen kişiler arıyorum.Kişi sayısı çokta önemli değil 2 de olur 10 da olur problem olmaz.Maksat beraber eğlenibilmek.
  5. E

Yardım Epic Games Oyun Önerisi

Arkadaşlar selamlar normalde hikayeli oyunlar oynamazdım fakat geçenlerde witcher 3 indirip oynadım.Fps oyunlarından o kadar toxiclenip sıkılmışım ki ilaç gibi geldi.İlk oynadığım hikayeli oyunda witcher 3 olması sebebiyle kaliteli oyun arıyorum.Birkaç tane oyun gördüm,assasin's creed...
  6. E

Yardım The Witcher 3 Oyun Sonu

Arkadaşlar The witcher 3'ü biterenler sorumu cevaplarsa çok sevinirim
  7. E

Öneri Hikayeli Bilim-Kurgu-Fantastik oyun önerisi

Hikayeli oyunlara başlamak istiyorum.Aklımda god of war var fakat hangi seriden başlamalıyım?Ek olarak en ucuz nereden satın alabilirim?Crack önermeyin rica ediyorum.
  8. E

Öneri 2024'te Battlegrounds başlanır mı?

Bir anda battegrounda başlayasım geldi.Yıllar önce emülatörde 1-2yıl pubg mobil oynamıştım.Güncel olarak sadece lol oynuyorum ve lolün kitlesi oyundan çok soğutuyor.Bende yeni fps veya moba oyunlarına başlamayı düşünüyorum.Fakat cs gibi öldü mü yani türk yok oyunun tadı yok.Battle groundsta öyle...
  9. E

cs go kasa satmada ki bu uyarı nedir

ne yapmam gerekiyor?
  10. E

Lol custom skin hakkında yardım

Arkadaşlar custom skin kullanmayı düşünüyorum fakat 3.yazılım olarak geçtiği için ban sebebi diye biliyorum oyun dosyalarını değiştirmediği sürece ban yemezsin diye riottan geri dönüş almıştım.Fakat custom skin çalışması içinde dosyaları değiştirmesi gerek sanırım bunun hakkında bilgisi olan var...
Geri