Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Valorant durduk yere sürekli çöküyor

merhaba valoranta ilk girdiğimde oyuna girerken sürekli cöküyor her gün oyunu acarken 5-6 kez cöküyor ajan seçme ekranında v.b sürücüler güncel riotun ayarlarından oyunun dosyalarını da doğruladım ama bir türlü forumlarda v.b de cözümünü bulamadım yaşayan varsa yardımcı olabilirseniz sevirinim...
  2. xSparkua.

Genshin Impact GeForce paket ödülü

Oyun için iyi bir eşya mı bilmiyorum fakat oynayanlar GeForce Experince kısmından ödüllerim kısmından alabilir
  3. xSparkua.

Genshin Impact GeForce paket ödülü

Oyun için iyi bir eşya mı bilmiyorum fakat oynayanlar GeForce Experince kısmından ödüllerim kısmından alabilir
  4. xSparkua.

COD Warzone disk read error hatası

bu uyarıdan sonra tekrar açtığımda oyunu böyle diyor bazen oyun açılıyor sürekli fps drop yiyorum ve yaklaşık aradan 15 dakika sonra tekrar donuyor oyun ve çöküyor nasıl çözerim acaba
  5. xSparkua.

Discord XBOX Gamepass veriyor olabilir ?

1 Aydır Boostlu Discord Nitro kullanıyorum ve bildirim geldi sanırım boostlu nitro olanlara veriyor youtube premium verdiği gibi
  6. xSparkua.

The Last Of Us Steam e gelebilir

steamın private bir sayfasında bulunmuş ve geforce now sızıntısında tlou gözüküyordu yani %60-70 ihtimalle the last of us steame gelicek (SIZINTI SADECE)
  7. xSparkua.

God Of War PC Steam de ön siparişe sunuldu!

https://store.steampowered.com/app/1593500/God_of_War/ sonunda çıktı exclusive sanıyorudm fakat steam e çıktı Oyunda Türkçe altyazı var bende yorumlardan gördüm çok güzel bir şey düzgün yapılırsa ve oyununu henüz sistem gereksinimleri yok fakat benim tahminimce 1660 gibi kartlar ile 60 fps...
  8. xSparkua.

RDR 2 Yüklenme ekranında kalıyor ?

Oyunu ilk defa oynuyorum fakat oyunun yüklenme ekranında takılı kalıyor donmuyor dönüyor resimler falan geliyor fakat 10 dakikadır beklememe rağmen açılmıyor
  9. xSparkua.

Stardew valley paralar ortak ?

Arkadaşımla stardew valley oynuyorum fakat paralarımız ortak o 100 para harcadığında benden de gidiyor 100 para
  10. xSparkua.

Valorant açılmıyor ?

bu sorunu nasıl çözebilirim acaba
  11. xSparkua.

Fortnite fps değerleri normal mi ?

Rtx 3060 ve ryzen 5 1600 af kullanıyorum dar boğaz var fakat oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum 70 fps alıyorum vs girdiğim zaman 40 fps e kadar düşüyor en yükseğe alırsamda gene 60 civarlarında 2k
  12. xSparkua.

Yardım Valorant düşük fps sorunu

Rtx 3060 ve ryzen 5 1600 af kullanıyorum en düşük ayarlarda 1080p drop yiyorum arada darboğazdan fakat oyunu 70 fps oynaman normal değil mouseyi hızlı çevirdiğim zaman sanki 40 fps gibi takılıyor hafif
  13. xSparkua.

Microsoft Minecraft Daha Ucuza Alabilir miyim?

RTX Modunu denemek istiyorum fakat 85 tl istiyor demo sürümünü de kabul etmiyor daha ucuza alabilir miyim sırf denemek için 85 tl vermez pahalı geliyor
  14. xSparkua.

Steam oyunlarım kendi kendine gitti

oyunlar kendi kendine masaüstünde olmasına rağmen yükle diyor dün life is strange oynadım böyle bir şey olmadı bugün girdiğim de böyleydi nasıl düzeltebilirim bütün oyunlar böyle
  15. xSparkua.

Valorant Başkalarının sesi bana gelmiyor ?

Ayarlar böyle adamlar konuşurken solda simgesi çıkıyor fakat hiç bir türlü sesleri gelmiyor bazı forumlara baktım yönetici olarak çalıştırınca düzeliyor yazmışlar o da olmuyor yardımcı olabilecek var mı ?
  16. xSparkua.

Valorant Hesap Satın alma ?

Valorant ta hesap satın almak istiyorum fakat merak ettiğim bir soru var hesabı alsam eposta telefon vesayre değiştirsem geri alabilir mi desteğe falan yazsa ?
  17. xSparkua.

Forza Horizon 4 Kredi satın alma ?

Forza horizon 4 kredi satan siteler var fakat nasıl aktarıyorlar bu krediyi bilen varmı ?
  18. xSparkua.

Forza Horizon 4 bu görev ?

Bu görevi nasıl yapıcağım bilen varmı toprak yarışlarını yapıyorum ama podyumda bitirini anlamadım olmuyor
  19. xSparkua.

Forza Horizon 4 En hızlı araba ?

Daha önce en hızlı araba diye post açmıştım 599x Evo demiştiniz fakat 599x evo artık oyunda yok ve müzyede de satılmıyor acaba satılan en hızlı araba nedir ? agera falan var onlarda satılmıyor
  20. xSparkua.

Forza Horizon 4 en hızlı araba ?

Forza ya başlayalı fazla olmadı oyundaki en hızlı araba chiron dediler o yüzden chiron aldım fakat bazıları 500 basan araba var diyorlar oyunu uzun süredir oynayanlar oyunun en hızlı arabası nedir ?
Top Bottom