Merhabalar Valorant'ta her 1-2 saniyede FPS drop yiyorum darboğazdan olduğunu anladım işlemci kullanımı %100 oluyor ne yapabilirim?
6600XT - Ekran Kartı
i5-9400F - İşlemci
İmzada tam sistem var.
Merhaba, GTA V texture quality adlı ayarı değiştirdiğim zaman oyundan atıyor ve yeniden giriyor normal ayarında kalıyor high veya very high yapamıyorum.
Merhabalar şuan sepetimde Watch Dogs 2 Deluxe Edition ve The Forest var toplam 8.23 dolar tutuyor sizce oyunları değiştirmeli miyim?
Bir de sizce Watch Dogs 2 Deluxe alınır mı yoksa Standard yeterli mi Deluxe ile tam farkını anlayamadım.
Merhabalar, Forza Horizon 4'te direksiyon kontrolü kolay ve hızlı giderken bir anda kontrolü kaybetmeyecek bir araba arıyorum aynı zamanda hızlı da olmalı böyle bir araba var mı?
Merhabalar, GTA 5 oyununu çok gerçekçi yapan videolar gördüm bu modları yükleyip 1080p 60FPS sabit almak için nasıl bir sistem lazım?
Artı olarak sistemim bu modlar ile birlikte nasıl bir FPS verir?
Sistem: GTX 1050Ti + i5 9400F
Modlar: NVE+ 5real + La Revo
Merhabalar FC24 kariyer modu için ucuz Wonderkid'ler lazım potansiyeli yüksek oyuncular lazım bildikleriniz varsa önerebilir misiniz? Bir de ucuza yıldız oyuncu alma taktiği falan varmış doğru mu?
Merhaba 1050Ti ve 9400F bir sistem var bu sisteme God of War almak mantıklı mı normal de kaç FPS alır?
Lossless Scaling ile girersem FPS'te akıcılık olur mu?
Merhaba Epic Games'ten Rise of The Tomb Raider ve Slime Rancher almıştım ikisinide iade ettim Launcher'dan açınca girilmiyor fakat Epic Games dosyasında oyunların dosyası var ve girmeyi denediğimde oynayabiliyorum. Sorun olur mu?
Merhaba açık dünya oyunlarını severim bana steam'den 1.99 dolar altında veya Epic Games'ten 65TL altı oyun önerisi verebilir misiniz sistemimin 60FPS üstü oynatabileceği.
16GB DDR4 RAM
GTX 1050 Ti
Intel i5 9400F