Arama sonuçları: *

1. K

Ucuza Minecraft Premium nereden alabilirim

1200tl çok büyük bir para değermi değer fakat bir öğrenci olarak benim için hatta neredeyse herkes için fiyat çok uçuk bu yüzden pr*hesap denilen bir siteden 200tl ye almayı düşünüyorum destekle konuştuğumda 30 gün sonra epostayı değişebileceğimi ve ürünün ömür boyu garantili olduğunu söyledi...
  2. K

ETS 2 eski sürümleri nereden indirebilirim

Arkadaşlar steamdan istediğim sürümlere erişemiyorum eski sürümleri indirebileceğim güvenilir link varmı
  3. K

Düşük sistem gereksinimli Online oyun önerisi

Bir Ülkenin gençleri halen daha böyle konular açıyorsa gerçekten durumun vahim olduğunu anlamak zor değil.Önerileri alalım
  4. K

GTA 6'dan beklentileriniz

Beklentileriniz neler oyunun vice city de geçmesi bile insanı umutlandırıyor oyun sizce ne konuda baskın olur mesela grafikler fizikler oynanış hikaye ?
  5. K

Sistemim ETS 2 Kaldırır ve Oynatırmı

Merhabalar ETS 2 yi tek başıma oynayacağım ayarlar düşükte oynayacağım bilgisayarım kaldırırmı bilmiyorum lütfen sistem gereksinimi paylaşmayın bende biliyorum SİSTEMİM : AMD athlon II X2 245 Processor 2.90ghz 3GB ram 500gb samsung SSD 250 GB HDD Ekran kartı : Geforce 210 işletim sistemim win10...
  6. K

Önceden Açılan Oyun ve programlar şuan açılmıyor

Merhaba önceden indirip sorunsuz oynadığım ve kullandığım oyun ve programlar şuan hata veriyor genellikle 0xc00000e5 veya 0xc00000e7 gibi uygulama hataları alıyorum format veya sistem geri yükleme yapma şansım yok çok bunaltmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bu arada PC...
Geri