Arama sonuçları: *

1. T

VALORANT DEĞİŞKEN FPS SORUNU

Bilgisayarımda 300 400 FPS ile Valorant oynuyordum. Şu an FPS değerleri 190 300 arasında değişkenlik gösteriyor. Sebebini anlamadığım şekilde böyle oldu ve sabit değil. En yüksek ayarlara ayarlara aldığımdada halen FPS aynı düşüş yok yani, düşük grafiklerle aynı FPS veriyor. Sebebi nedir...
  2. T

Ekran kartını olduğundan daha az göstermesi

GTA 5 de ve diğer hikaye oyunlarında ekran kartım 4 GB'lik bie ekran kartı olmasına rağmen, 3500 MB gösteriyor ekran kartımı ve yapacaklarımı sınırlıyor az da olsa. Bunun çözümü nedir
  3. T

Frame gen modu 1650 ile nasıl kurulur

Gtx 1650 ekran kartım var frame generation mod kurmak istiyorum miles morales gibi oyunlara fsr 3 vs. Ama birsürü video var bazılarında programla kuruyorlar bazılarında dosyaları kendileri atıyorlar en iyisi hangisi sizlerin bildiği bir mod varsa paylaşabilirmisiniz ?
  4. T

Oyunlara frame generation mod nasıl kurulur

Gtx 1650 ekran kartım var frame generation mod kurmak istiyorum miles morales gibi oyunlara fsr 3 vs. Ama birsürü video var bazılarında programla kuruyorlar bazılarında dosyaları kendileri atıyorlar en iyisi hangisi sizlerin bildiği bir mod varsa paylaşabilirmisiniz ?
  5. T

Fivem belirli yerlerde kasma sorunu

Gta 5 story ve onlinede hiç bir sıkıntı yaşamazken fivemde yaşıyorum garaja girdiğimde durduk yere fps düşüyor 20 30 fps düşüyor
  6. T

Gta 5 işlemci az kullanma sorunu

Gta 5 oynarken ekran kartımın yüzde 90 ı 95 kullanıyor işlemcinin yüzde 30 ila 45 arası kullanılıyor normalmidir fps 120 130 vsync kapalı i3 13100F gtx 1650 gddr6 4gb 16gb ram
  7. T

Gta 5 çimlere girince fps düşüşü

Gta 5 oynarken ayarlarımın hepsi en yüksekte msaa 2x de vsync açık çimenlere gelince bazen fps düşüşleri meydana geliyor ama hemen geri gidiyor bazende hiç olmuyor neden ?İ3 13100F işlemci gtx 1650 gddr6 4gb ama oyun sadece 2 gb sini kullanıyor 16gb ram
  8. T

Gta 5 de çimenlere gelince kasma sorunu

Gta 5 oynarken ayarlarımın hepsi en yüksekte msaa 2x de vsync açık çimenlere gelince bazen fps düşüşleri meydana geliyor ama hemen geri gidiyor bazende hiç olmuyor neden ?
  9. T

Gta 5 de işlemci az mı kullanılıyor?

Gta 5 oynarken ekran kartımın yüzde 90 ı 95 kullanıyor işlemcinin yüzde 30 ila 45 arası kullanılıyor normalmidir fps 120 130 vsync kapalı
  10. T

Gta 5 Fsr destekliyormu Hangisini destekliyor ?

Donanım arşivinin son paylaştığı videodaki fsr modunu gta 5 de yapabilirmiyiz yaparsak hangisini yapmak gerekiyor?
  11. T

Gta 5 fsr modu Açılırmı ?

Gta 5 de fsr modu kullanılırmı ve donanım arşivi kanalında paylaşılan videodaki fsr kaç ı dosyalara atmalıyım yani gta 5 in içine
Geri