Arama sonuçları: *

1. H

Rockstar key almak mantıklımı

sizce rockstar key almak mantıklımı arkadaşlar
  2. H

Rockstar keymi epic mi

Arkadaşlar kabasakalda rockstar key olarak var ancak sizce epic games in indirimlerinimi beklesem hangisi daha mantıklı olur
  3. H

Kabasakalın kendi satıcısımı acaba bu

https://kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/594551/punch-club-steam-cd-key burdaki satıcı direk sitenin değilmi
  4. H

Final fantasy xv de kaç fps alırım

Ekran kartım RTX 3050 laptop gpu i5 11320h 8 gb 3200 mhz ram final fantasy xv de tahmini kaç fps alırım acaba
  5. H

microsoft store dan aldığım inside oyunu yükleniyor ekranında kalıyor

Arkadaşlar inside almıştım yakın zamanada daha yeni indirme fırsatım oldu ama açılmıyo bu yükleme ekranında kalıyor
  6. H

enebadaki bu satıcıdan oyun alınır mı?

Arkadaşlar bu satıcı ile punch club 39 tl ye denk geliyor ama bu satıcı güvenilir mi? bilmiyorum https://www.eneba.com/tr/steam-punch-club-steam-key-global sitenin alt tarafındaki frosty entertainment den bahsediyorum bu arada
  7. H

Outward definitive edition nasıl bir oyun

Arladaşlar oynayan varsa nasıl bir oyun acaba alsam sararmı
  8. H

cs gibi item düşürüp satabileceğimiz oyunlar

arkadaşlar cs deki gibi bir item düşürüp satabileceğim oyun önerisi varmı acaba
  9. H

itemsatış elden ring için satıcı önerisi

Arkadaşlar offline hesap alacağım ama satıcı önerileriniz neler
  10. H

Bu elden ring modu işe yararmı

Arkadaşlaar şöyle bir mod buldum fps konusunda işe yararmı https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/139
  11. H

Steam aile paylaşımı katılma

Arkadaşlar benim arkadaşımla olan bir steam ailem var ve aklımıza şöyle bir fikir geldi bizim istediğimiz oyun onda varsa ve onun istediği oyun bizde varsa bu paylaşımı yapmak isteriz Alabileceğimiz kişi sayısı 3:istediğimiz oyunlar Benim istediğim oyun:Resident evil village arkadaşımın...
  12. H

Öneri Epic games 250-300 tl oyun önerisi

Arkadaşlar bütçem 250-300 arası bütün önerilere açığım bütçemi daha fazla artıramam gibi haberiniz olsun
  13. H

Steam 4 Dolarlık Oyun Önerisi Verir Misiniz?

Arkadaşlar 4 dolarlık oyun önerisi olan varmı acaba (ets,witcher 3,assetto zaten var başka önerileriniz varsa yazın lütfen)
  14. H

RTX 3050 sistem cyberpunk 2077 performansı

Arkadaşlar sistemim. RTX 3050 laptop GPU. i5 11320H. 8 GB 3200Hz RAM. Bir de arkadaşlar bu FSR 3.0'a çeviren modla beraber düşük grafiklerde kaç FPS alırım?
  15. H

35 tl ye oyun önerisi

Epic games indirimlerinden 35 TL'ye öneriniz varmı tür fark etmez
  16. H

3050 mobile sistemde Control performansı

RTX 3050 laptop gpu i5 11320H. 8 GB 3200 MHz RAM. Arkadaşlar control'de tahmini kaç FPS verir?
  17. H

Gow da Fsr 3.0 çalıştırma

Arkadaşlar bende 3050 var gow a modla fsr 2.0 to fsr 3.0 modu yüklersem fg çalışırmı
  18. H

Rtx3050 11320h laptopta kingdom come deliverance performansı

Arkadaşlar sistemim. RTX 3050 laptop GPU. i5 11320H. 8 GB RAM. Tahmini kaç FPS alırım?
  19. H

Rtx 3050 laptop rdr 2 performansı

Arkadaşlar sistemim Rtx3050 laptop gpu İ5 11320h 8gb ram Rdr 2 de tahmini kaç fps alırım
  20. H

Dishonored 2 alınır mı

Arkadaşlar 25 tl bütcem kaldı dishonored 2 alınır mı? veya gine aynı bütçede başka oyun var mı acaba önerebileceğiniz
Top Bottom