Arama sonuçları: *

1. kdrk0

EN İYİ OYUN HANGİSİ ?

Sizin bunlardan en sevdiğiniz oyun hangisi ? (Sadece aşağıdakilerden) 1- Hunt SHOWDOWN 2- It Takes Two 3- Dying Light 4- God of War 5- A Way Out 6- The Witcher 3: Wild Hunt
  2. kdrk0

Yardım Steam yaz indirimlerinde kararsız kaldım ??

Merhaba geçen hafta steam yaz indirimlerinden forza 4 ultimate edition aldım fakat bütçem kısıtlı olması sebebiyle diğer istediğim oyunları alamıyorum. (Doom, dying light vb.) Sizce forza 4 ultimate yerine sadece forza 4 alıp diğer istediğim oyunlarıda satın almak mantıklımı ?
  3. kdrk0

Yardım 9 Dolar Bütçe Oyun Tavsiyesi ??

Selamlar bütçem 9 dolar ve alabileceğim en mantıklı oyunları sizlerden öğrenmek istiyorum. Kesin olarak almak istediğim şuanlık sadece forza 4 var.
  4. kdrk0

Steam Bu Oyunlar Ne Kadara Düşer ?

Herkese selamlar bildiğiniz üzere 27 haziran steam yaz indirimleri başlıyor. Bu oyunların ne kadar düşeceğini öğrenmek istiyorum. -Rust -RDR2 -Forza 5 -Doom Eternal -It takes two
  5. kdrk0

Yardım Nvidia Game Pass Kodu Verebilecek ?

Selamlar biliyorum tuhaf bir istek ama belki dağıtılan 3 aylık bedava gamepass kodlarından fazla alan biri vardır. Eğer varsa özelden atabilirmi ? Rdr oynamak cok istiyorum.
  6. kdrk0

Bu RDR2 PC İçin mi ?

Herkese iyi akşamlar, bu resimdeki rdr2 pc içinmi baya ucuz ?
  7. kdrk0

Bir Epic Games Hesabında 2 Rockstar Hesabı Kullanılır mı ?

selamlar, bugün kuzenimin kullanmadığı epic games hesabına giriş yaptım ve rdr yükledim fakat rockstar hesap girişinde kuzenimin şifresini ve mailini girmem gerektiği yazıyor. bunu çözmenin bir yolu varmıdır ? kendim hesap açıp giremezmiyim ?
  8. kdrk0

Cs'de Bu Sıcaklıklar Normal mi ?

selamlar cs2 de normal bir maç esnasında gpu ve cpu ortalama olarak 65-70 dereceleri görüyor. Normalmidir ?
  9. kdrk0

Yardım RDR 2 En Ucuza Nasıl Alınır ?

Selamlar ben artık şu oyunu bitirmek istiyorum onun için nasıl en ucuza alabilirim? Bakın seçeneklerim şunlar: -epicden 600tl ye almak. -paylaşımlı hesap satın almak -rdr key almak Sizce en mantıklı yolu hangisi, oyunu oynamak için son 1 haftam var çünkü şehir dışına gideceğim. Varmı önerisi olan ?
  10. kdrk0

Yardım Bir epic games hesabını iki kişi kullanma ?

Selamlar, benim kuzenin epic hesabında rdr2 falan var ve bende oynamak istiyorum. Şimdi onun hesabına giriş yapıp rdr ye girsem sıfırdanmı başlarım yoksa onun geliştiği/kaldığı yerden mi devam ederim ?
  11. kdrk0

Yardım CS 2 En Mantıklı Grafik Ayarları Nedir ?

Selamlar sistemim 4060-ryzen5600, cs2 oynuyorum ve oyunun bana önerdiği ayarlar yüksek ultra arası. Ama böyle oluncada pc bir tık ısınıyor, açıkçası cs2 gibi bir oyunda bilgisayarımın ısınmasını istemiyorum onun için bana hem güzel gözükecek hemde pc yi ısındırmayacak grafik ayar önerisi...
  12. kdrk0

Minecraft Hakkında Yardım 2 ??

Selamlar bugün ilk defa minecraft aldım oyunu yükledim sizlerden bilgi almak için bu konuyu açtım. Bu minecarft launcher da Sol üstte Minecraft for Windows yazan yer Bedrock mı oluyor ?
  13. kdrk0

Yardım Minecraft hakkında yardım ??

Selamlar öncelikle, sizinde bildiğiniz gibi geçen günlerde minecraft 15. Yıldönümü dolayısiyla tüm oyunlarına %50 indirim yaptı. Benim şuan 325 liram var tam olarak, sizce pc deki minecraftın deluxe sürümünü almakmı daha iyi yoksa pc deki normal minecraft ve telefondaki minecraftı birlikte...
  14. kdrk0

Bu Siteden Minecraft Alınır mı ?

Herkese selam sizce bu alınır mı? site güvenilirmidir ? https://www.itemsatis.com/minecraft/microsoft-store-kalici-hesap-minecraft-2614718.html
  15. kdrk0

Öneri Microsoft Store MİNECRAFT 250 TL !?!?!

Arkadaşlar selam, şuan microsoftta minecraft java + bedrock 250 ye düşmüş alacaklar alsın !!! bir daha gelmez
  16. kdrk0

CS 2 Seçkin Hakkında Bilgi ??

Selamlar ben cs2 seçkin almak istiyorum fakat merak ettiğim bazı şeyler var: Cs2 fiyatına (14..99 USD) değer mi ? Cs2 de en kolay nasıl silah skin/kasa düşürebilirim yani bir taktiği var mı ? Cs2 den kazanacağım paralarla rdr2 gibi aaa oyunlar alabilirmiyim ? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler...
  17. kdrk0

CS 2 Seçkin Alınır mı ?

Herkese selamlar ben cs2 de seçkin almak istiyorum kasa falan düşürüp para kazanmak için. Şuan seçkin 500TL (15 Dolar) ben şimdi bunu alsam kasa vs. satarak bu parayı yeniden biriktirebilirmiyim ?
  18. kdrk0

Bu Steam Hesabını Almak İsteyen ?

Selamlar biliyorum reklam yasak amaPara biriktiriyorum ve steam hesabımı kullanmadığım için satıyorum almak isteyen yazabilir pazarlık yapılır. https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/portal-the-forest-left4-15-oyunlu-hesap-115525
  19. kdrk0

Epic Hesabım Ne Kadar Eder ?

Herkese selamlar epic games hesabımdaki oyunlarımı fazla kullanmıyorum ve gamesatış üzerinden satmak istiyorum (Gta5, theHunter call of the wild, marvel gotg, ghostrunner, chivalry2, saints row...) gibi fortnite falan ücretsizlerde dahil 25 oyunum var tahminen sizce ne kadar eder ?
  20. kdrk0

Rdr'ye 2 Ayda Zam Gelirmi ?

Herkese selam şuan 500tl olan rdr2 almak istiyorum ama 2 ay sonra mega indirimlerde epic %33 indirim kuponu ile daha uyguna gelebilir diye arada kaldım bekliyimmi yoksa direk almakmı mantıklıdır ?
Geri