Arama sonuçları: *

1. STREA

Arc Raiders oyun arkadaşı

Arc Raiders oyun arkadaşları arıyorum. Tecrübeli, tecrübesiz fark etmez. Oyunda yeniyim. Hem eğlenecek, hem oyun oynayacak arkadaşlar arıyorum.
  2. STREA

Yayın ekibi topluyoruz

Düzenli video ve yayınlara başlamak için bir ekip topluyorum. Bu ekip sadece tek bir oyun oynayan bir ekip olmayacak. Belki kulağınıza uçuk kaçık gelebilir ama benim istediğim "limon tayfa" tarzında aile denebilecek bir ekip oluşturmak. Yani kısacası oyun fark etmeksizin eğlenip kahkahalar...
  3. STREA

YAYIN EKİPİ TOPLUYORUM

Düzenli video ve yayınlara başlamak için bir ekip topluyorum. Bu ekip sadece tek bir oyun oynayan bir ekip olmayacak. Belki kulağınıza uçuk kaçık gelebilir ama benim istediğim "LİMON TAYFA" tarzında aile denebilecek bir ekip oluşturmak. Yani kısacası oyun fark etmeksizin eğlenip kahkahalar...
  4. STREA

Football Manager 26 maça başlayamıyorum

Ne oldugunu anlamadım bir türlü başlayamıyorum.
  5. STREA

Ubisoft Plus nereden alınır PC için

Dediğim gibi nasıl alınır bir bilgi var mı?
  6. STREA

İtemsatış gibi sitelerde Steam hesaplarını nasıl ucuza satıyorlar?

Bunu nasıl yapıyorlar? Yani oyun 1K 2K küsur parası var 50 TL'ye satıyorlar. Nereden alıyorlar bilen var mı?
  7. STREA

Bir tane oyun var ama nereden indirilir bilmiyorum

Oyun ismi platoon diye bir oyundu çok eskiden oynuyordum şimdi oynamak istiyorum ama nereden indirilir bilmiyorum.
  8. STREA

FM 24 oyuncuların ismine tıklanmıyor

Başlıkta yazdığım gibi tıklayamıyorum ne yapmam lazım. faremin altında kare gibi bir şekil beliriyor
  9. STREA

AC Mirage logo görünüp açılmadan kapanıyor

Ubisoft ekranı geliyor ve Assassin's Creed logosu görünüyor. Sonra oyun açılmadan kapanıyor. Ne yapmam lazım? Windowed moda alınca açılıyor ama tam ekran vs aldığın zaman oyundan atıyor
  10. STREA

League Of Legends başladım

Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Geri