Arama sonuçları: *

1. B

PUBG En İyi Görüntü Ayarları

Arkadaşlar PUBG'de kullandığınız, önerdiğiniz görüntü ayarları var mıdır? Hangi ayarı yaparsam yapayım güzel gelmiyor bulanık gibi duruyor sanki. Zaten fps oynuyorum düşük ayarlarda ama dokuyu yüksek tutuyorum, keskinleştirme açıyorum ama yine de bazı yerler bulanık gibi geliyor. 1000days'in...
  2. B

Steam ve Epic Aynı Anda Oynar mı?

Arkadaşlarla Ready or Not oynayacağız. Benim steamde var arkadaşlar epic games indiriminden alacaklar. Birlikte oynanabiliyor mu?
  3. B

Baldur's Gate3 vs Expedetion 33

Bir önceki konumda rpg tarzı oyunları oynamak istediğimi söylemiştim. Yıllardır fps oyunları oynadığım için artık sıkıldım diyebilirim. Hikayeli oyunlar da pek benim tarzım değil çabuk sıkılıyorum saatlerce oynayamıyorum. En son rpg tarzda olarak bu iki oyun arasında kaldım. Çok fazla bi rpg...
  4. B

RPG Oyun Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba dostlar. Yıllardır fps oyunları oynuyorum. Artık çok sıkılmaya başladım. Hikayeli oyunlar da oynadım ama uzun saatler oynayamıyorum, bir süre sonra o da sıkıyor. Böyle saatlerce oturup rpg tarzda oyun oynamak istiyorum. Hem keyifli vakit geçireyim, hem beni sürüklesin istiyorum. Aklımda...
  5. B

Escape From Tarkov oynayanlar yardım edebilir mi?

Dostlar merhaba, oyunu almayı düşünüyorum ama 250$ 110$ 82$ 50$ olarak dört seçenek var bunlar tam olarak nedir ve 7800x3d 4060ti sistem ile rahat oynayabilir miyim oyunla alakalı çok bir şey bilmiyorum birkaç video izledim seveceğim tarzda bir oyun başlamayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
  6. B

CS2 İÇİN SKİN ALIP SATABİLECEĞİM SİTE ÖNERİSİ

Merhaba dostlar, cs2'de bıçak eldiven alıp satmak istiyorum. Önerebileceğiniz güvenli ve uygun fiyata skin satan site var mıdır?
  7. B

FC 25 Points alma sorunu!!!!

Steam üzerinden oynuyorum. FC25'te mağazadan fc points almaya çalışıyorum ama "FC mağazasından çıkış işlemi yapılırken bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar dene." yazısı ile karşılaşıyorum sürekli. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
  8. B

Hangisi daha mantıklı?

FC 2025 epic gameste 2.599tl steamde 69.99 dolar steam mevcut dolar kurunu bilmiyorum bilen varsa eğer oyunu nerden almak daha mantıklı olur?
  9. B

PUBG Görüntü bulanıklaştı

Normalde hiçbir sıkıntı yoktu ama bir anda görüntü bulanıklaştı. Ultraya alıyorum yine bulanık gözüküyor. İlerdeki ağaçlar evler falan bulanık gözüküyor baya. Sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
  10. B

PUBG oyun bittikten sonra lobi ekranına geç dönüyor

Rainbow CS2 BF gibi oyunlar oynuyorum hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Yükleme ekranları çok hızlı her oyunda. Aslında PUBG'de hızlı oyuna girerken 5 saniyede falan giriyor. Sadece oyun bittikten sonra lobi ekranına dönerken uzun sürüyor. Sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz. (SSD kullanıyorum)
Geri