Arama sonuçları: *

1. kkxnmbrr

Sons of the Forest'ın Fiyatı Ne Kadar Olur?

Oyun yakın zamanda çıkış yapacak, 23 Şubat'ta. Oyunun fiyatı 30 dolar olarak kesin bir şekilde belirtilmiş fakat benim aklıma takılan soru bu oyun sizce kaç TL olur? ben 260 - 300 TL gibi bir fiyatı olur ama sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
  2. kkxnmbrr

R7 5700U Lost Ark FPS

Resimdeki laptobu almayı planlıyorum. Lost Ark oyununda hangi ayarlarda hangi FPSleri alirim? Sadece oyun degil günlük kullanım için de kullanılacak. 1645377797 Sonradan 8 GB daha eklenecek.
  3. kkxnmbrr

Bannerlord Control Your Allies After Death Modu

Selamlar. Haftalardır bu modun 1.6.5 Bannerlord sürümüyle uyumlu versiyonunu arıyordum ve en sonunda bir tane kullanıcı modu kendi eliyle düzenleyerek bu sürüme uygun hale getirmiş. Çok zor bulduğum için paylaşma gereksinimi duydum. Modu bilmeyenler için tanıtmak gerekirse, oyunda ana...
  4. kkxnmbrr

R5 3600 + RX 5500 XT 4GB CoD:Warzone Perfomansı

Sistemim; r5 3600 4.1ghz Sapphire Pulse RX 5500 xt 4gb oc 16gb 3200mhz ram (2x8) MSI B450M Pro VDH Max Anakart Cevaplarınızı bekliyorum.
  5. kkxnmbrr

R5 3600 + RX 5500 XT Cyberpunk 2077 Performansı Nasıl Olur ?

Merhaba arkadaşlar benim R5 3600 + RX 5500 XT 4GB OC + 16GB 3200MHz RAM'li bir sistemim var. Cyberpunk almak istiyorum fakat endişelerim var. Benim bir arkadaşım dedi ki oyun Ocak veya Şubat ayında büyük bir güncelleme alacak o zamanı bekle. Bu tarih tam olarak nedir bulamadım. Asıl soruya...
  6. kkxnmbrr

Skyrim:Special Edition ''@'' Hatası Çözümü !!!

Merhabalar ben dün Skyrim Special Edition satın aldım. Oyunu indirdim ve oyunun içerisinde hazır bir mods sekmesi olduğunu farkettim ve biraz araştırmayla bu mods sekmesinde Türkçe yama olduğunu öğrendim. Fakat mods kısmına giriş yapabilmek için önce Bethesda'ya kayıt olmamız lazım. Kayıt...
Geri