Arama sonuçları: *

1. GryAsl

CS:GO'da 3 günde 5 defa rank atladım, keleş'ten Usta Efsanevi Kartal oldum.

2 Ekim'de galaxy cs'nin videoları etkisiyle 1 yıllık aradan sonra CSGO indirdim, toplam 800 saatim var ve daha ilk maçtan beni keleş yaptı. Oyunu silmeden önce Usta Efsanevi Kartal rank'ına ulaşmıştım en fazla. Şimdi ise Usta Efsanevi Kartal oldum 10 maçtan az maç atmama rağmen...
  2. GryAsl

Steam Sabit Kur Kullanıyor, Yalanı ve Gerçekler

Valla bu olay nereden çıktı bilmiyorum ama "gamer"lar içindeki "cahil" kişilerin kim olduğunu turnusol kağıdı gibi açığa çıkarıyor. Steam hiçbir şekilde bir kur uygulamıyor, sadece işi bilmeyen bağımsız yapımcılara bir kur önerisinde bulunuyor. Hali hazırda AAA ve AA hatta bazı bağımsız...
  3. GryAsl

Hiç "İstediğini Öde" Tarzında Steam Oyunu Gördünüz mü?

Belki biliyorsunuzdur, şuanda 3D multiplayer odaklı absürt bir FPS oyunu yapıyorum ve iyi ilerliyor. Ödeme şekli olarak bedava (oyun içi küçük şeyler ile destek olunabilir, supporter packler de olabilir) ya da istediğin kadar öde mantığı ile yapmak istiyorum. İki seçenekte de herkes tam oyuna...
  4. GryAsl

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil...
  5. GryAsl

Steam Ödüllendirici Bir Sistem Üzerinde Çalışıyor.

Valve, Epic Games'e karşı olan üstünlüğünü korumak istiyor gibi görünüyor. Bu üstünlüğü korumak adına yaptığını düşünülen adımlardan birini SteamDB nin kurucusu olan Pavel Djundik duyurdu. Duyurduğu sisteme göre Steam'e sadık olan kullanıcıları rozetler, itemler ve hatta oyun indirimlerinin...
Geri