Arama sonuçları: *

1. Genesyss

Gta Trilogy Türkçe yama yapılıyor mu?

Merhaba bu akşam GTA Trilogy alacağım ama Rockstar Games Launcher'dan alacağım için yama kurmada sıkıntı olur diye duydum bu doğru mu?
  2. Genesyss

GTA Trilogy Artık Alınır mı

Selam dostlar, rgl de 460₺(emin değilim) düşmüş diye hatırlıyorum trilogy 3 lemesindeki tüm oyunları oynadım ama bir kısma kadar oynadım sizce alınır mı?
  3. Genesyss

STEAM 5$ ALTI OYUN TAVSİYESİ

Selam dostlar bu bütçede güzel bulduğunuz yapımları paylaşalım herkes nasiplensin 😀 Benim gördüklerim NFS unbound NFS heat Star Wars Jedi Fallen order
  4. Genesyss

Valorant 1775 VP'lik Ghost ve spectre önerisi

Selam dostlar, ilk olarak üstünde skin olan silahları sayayım. Guardian. Phantom Vandal Operatör Odin. Kafamda şu an öncelik olarak ghost sonra spectre var. Max 1775VP olacak şekilde ghost ve spectre skin önerebilir misiniz?
  5. Genesyss

NFS Unbound alınır mı

Merhaba dostlar, daha yeni Steam yaz indirimlerinde Need for Speed Payback aldım gayet memnun kaldım şimdi epic indirimlerinde NFS Unbound 160 küsur TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa NFS Payback almışken gerek yok mu?
  6. Genesyss

NFS Payback alınır mı?

Selam arkadaşlar, Steam de NFS Payback'i güzel bir indirim aldığını gördüm. Yarış oyunu olarak Forza'm var ama artık bir amacım kalmadı. Yüzlerce araba milyonlarca kredi vb. artık hevesim kalmadı. Yorumları da güzel, sizce Payback alınır mı?
  7. Genesyss

Steam indirimleri Arma 3 alınır mı

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kuzenlerle Battlefield 1 aldık Online giriyoruz çok zevk alıyoruz Arma 3 Steam'de güzel bir indirim almış forumlarda baktığıma göre roleplay sunucuları da varmış sesli sohbet falan hikaye modu da güzel diyorlar sizce Arma 3 alınıp oynanılır mı?
  8. Genesyss

Fallout 76 CO-OP var mı?

merhaba aradaşlar 3 arkadaş game pass üzerinden fallout 76 oynamayı düşünüyoruz ama hikaye modunu beraber oynayabiliyormuyuz
  9. Genesyss

EA launcher devre dışı bırakılabilinir mi

merhaba dostlar fc24 için paylaşımlı bir steam hesabı aldım ve indirdim ama ea hesabı istedi bende mecbur girdim ve you dont have a acces hatası verdi sonra firewall denedim işe yaramadı bu sefer ecc10000 hatası verdi bunu nasıl çözeceğimi bilen varmı
  10. Genesyss

TLOU P1 Out of memory hatası

Selam dostlar, Steam üzerinden. Bugün Last of Us P1 indirdim grafik ayarlarını kurcalarken bir anda resmini ekledigim hatayı aldım güvenli modda da çalıştırdım ama sorun duzelmiyor sebebi nedir? R3 3100 16 GB dual Channel ram GTX 1660 süper 1719349480 Resim burda
  11. Genesyss

Batman telltale S2 oyun siyah beyaz oldu

Merhaba arkadaşlar. İlk oyununu bitirmiştim. Şimdi 2. oyuna geçtim ama oyun siyah beyaz. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Çözümünü bilen var mı? Diğer oyunlarda böyle bir sorun mevcut değil. Örnek resimler yüklüyorum.
  12. Genesyss

Pes 21 lite tam sürüm nasıl yapabilirim

Arkadaşlar merhaba eskiden PES 21 Lite eklemiştim kütüphaneme bugün indirmek istedim ama Lite sürüm olduğu için çok kısıtlı YouTube'da birkac video buldum videolar eski olduğu için linkler açılmadı elinde link olan veya bypass dosyası olan benimle paylaşabilir mi?
  13. Genesyss

Mortal Kombat 11 79.99TL alınır mı

Arkadaşlar merhaba kabasakal Online üzerinde MK11 Steam key olarak 79.99 TL'ye satılıyor sizce bu oyun alınır mı? Yoksa bu paraya daha iyi oyun alınır mı?(kabasakal kendisi satıyor başka bir satıcı değil)
  14. Genesyss

Gran turismo benzeri PC oyun önerisi

Merhaba dostlar, 10-12 yaşlarındayken PS3 de deli dehşet gtan turismo 5 oynardım arabaları almak onları modifiye etmek ve sonra roma da piste çıkmak falan dehşet zevk veriyordu şimdi aynı Gran Turismo benzeri bir yarış oyunu almak istiyorum sizin bildiğiniz önerdiğiniz oyunlar var mı?
  15. Genesyss

250 TL oyun önerisi??

Merhaba arkadaşlar bu indirimde 2. ve 3. oyununu PS3 de bitirdiğim Uncharted'in 4. oyununu Epic Games üzerinden aldım ve şu an 250 TL kaldı bu bütçeye hangi oyunları önerirsiniz ben Horizon Zero Dawn'ı çok duydum ama nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum AC Valhalla tarzı bir saat loot yapma tarzı...
  16. Genesyss

Epic Games 500₺ oyun tavsiyesi

Arkadaşlar çok kafam karıştı 500₺ bütçem var 1 aylık Game oass almıştım önceden FIFA 23 kurup oynadım kariyer çok sardı ama aklımda hikayeli oyunlar kafam çok karışık FC24. Uncharted Assassin's Creed Mirage God of War. Sizce hangi oyunları almalıyım veya bir oneriniz var mı?
  17. Genesyss

Epic mega indirimler Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar mega indirimler başladı bütçeyi ölümcül zorlarsam 500 TL oyuna ayırabilirim aklımda god of War fc24 uncharted var sizin onerileriniz nedir (501 TL bile olmaz)
  18. Genesyss

Xbox game pass oyun tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Game Pass'i sırf Jedi survivor için almıştım 20 gün sürem kaldı neler önerirsin bu kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.
  19. Genesyss

EA You dont have access hatası

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim bu Allah'ın belası Launcher yüzünden oyuna giremiyorum(Jedi Survivor)forumda okudum indirmeyi başlat kapat sonra düzeliyor diyordu yer yoktu 2 tane oyunumu sildim şimdi de indirme hatası veriyor çözümüne ulaşan var mı?
  20. Genesyss

MSFS 2020 oyun içi 131 GB indirme yapıyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün MSFS 2020 indirdim ve oyunu açtım ama oyunun içinde 131 GB indirme yapıyor ve hızı 29 Mbit/s bit ile indiriyor. Cok yavaş bu neden oluyor?
Top Bottom