Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Bu Epic İndirim sepeti güzel mi ?

İndirimlerde şöyle bir sepet hazırladım sizce iyi mi ? 375 TL tuttu 40 TL epic ödülüm var 335 tutuyor , naysla ödeyeceğim 35 ordan 20 de alışveriş sonrası ödül verecek 280 e denk gelmiş oluyor. İyi fiyat mı sizce ? :D
  2. -Mehmet-

Borderlands 3 alınır mı ?

Epic e gelince gördüm 150 tl fiyatı var alınır mı ? Daha önce hiçbir oyununu oynamadım.
  3. -Mehmet-

Battlefield 2042 Leviathan Rising etkinliği ödülleri🔥🔥

Battlefield 2042 de Leviathan Rising etkinliği mevcut Shutdown 12v12 modunda oynayarak aşağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz🔥 Irısh karakterine özel epic kostüm🔥 Rah-68 Huron Helikopteri epic kaplama🔥 M5A3 Efsanevi sınıf skin🔥
  4. -Mehmet-

Cyberpunk 2077 görsel şölen (!)

Tamam yakından grafikler efektler güzel de baba bu ne ya :kekw: Ben bu oyuna 500 lira verirken böyle bir şey beklemiyordum :kekw: Şehir içi okey de sanki biraz abartılmış bir oyun gibi geldi , hikayesini de pek beğenmedim. Grafik hastası biri olarak büyük bir şevkle almıştım oyunu. Güncelleme...
  5. -Mehmet-

Yardım Battlefield 2042 girebilen var mı ?

2 aydır falan oynamıyordum tekrar bir bakayım dedim güncellemeyi falan yaptım ama oyuna giremiyorum , siz girebiliyor musunuz ? Ea sunucularında yine sucuk pişiriyorlar herhalde :D Steam üzerinden açmaya çalışıyorum bu arada oyna butonuna basıyorum ekranda hiçbir şey değişmiyor bir süre sonra...
  6. -Mehmet-

Türk Stüdyosundan Yüksek Bütçeli Oyun !! BLACK STATE

Uzun süre sonra sonunda Türkiye den grafiksel anlamda kaliteli bir yapım geliyor ! Motion Blur firmasının geliştirdiği Black State oyunundan ilk fragman geldi ! Oyunun teması Bilim Kurgu olacak ve başında Kadir Demirden in bulunduğu 40 kişilik bir ekip tarafından geliştiriliyor. Stüdyo hikaye...
  7. -Mehmet-

Dark and Darker Epic Games ve Steam e gelmiş !

Kendi istemcisinde paralıydı mağazalarda bedava at kütüphaneye agalarla oynarsın :D https://store.epicgames.com/tr/p/dark-and-darker-qa-c1e629 https://store.steampowered.com/app/2016590/Dark_and_Darker/
  8. -Mehmet-

Yardım Farming similator 2022 Araç hızı nasıl artar

Zamanında bedava almıştık bir deneyeyim dedim traktörle tarla sürerken 12-13 km ile gidiyor haliyle biraz yavaş bunu nasıl arttırabiliriz. Araç New Holland T8.350 Genesıs
  9. -Mehmet-

Gerçek mi lan bu dediğiniz oyun sonunda çıkış yaptı 🔥 🔥🔥

Grafikleriyle gündem olan fps oyunu Bodycam ön siparişe açıldı ! Steam fiyatı 16 $ 🔥 🔥🔥 Link👉 https://store.steampowered.com/app/2406770/Bodycam/
  10. -Mehmet-

Yardım Ets 2 kredi limitleri yenilenmiyor mu ?

Beyler ets 2 de baya kredi çektim 3 tane ödemem var. İşleri baya büyüttüm ödemede sorun olmuyor ve daha fazla çekmek istiyorum ama kredi limitim 800.000 kaldı ve yükselmiyor. Yükselmesinin bir yolu var mı ?
  11. -Mehmet-

Ets 2 garajı nasıl zarardan çıkarırım ?

Beyler londra da kendi garajım var günde 405.000 kar bırakıyor. Berlinden 3 araçlık yeni garaj aldım, 2 araç 2 şöför koydum ama günlük 20.000 zarar yazıyor , nasıl düzelecek bu ? Birde şöförün biri ne zaman baksam molada oluyor ve dorsemin ve aracın biri hep boşta kullanan olmuyor. Ne yapabilirim ?
  12. -Mehmet-

Öneri Epic kuru güncellemeden oyun önerir misiniz ?

Bütçe max 300 tl. Tek oyunda önerebilirsiniz sorun yok. Bulmaca oyunu olmasın. Türkçe dil desteği tercihimdir. Cevaplara sabah bakıcam :D
  13. -Mehmet-

Yardım Fortnite Neden Düşük Fps Alıyorum?

arkadaşlar 2k çözünürlükte destansıya alınca 100 fps üstüne çıkmıyor ve çok drop yiyorum keyif vermiyor. Düşüğe alınca stabil 120 leri verebiliyor. Dlss alternatifi teknolojiyi açınca ve grafiği ortata alınca benzer fps de stabil 120 alıyorum. Çok düşük değil mi ? Çözümü var mı ? Sistem imzada...
  14. -Mehmet-

Age of 4 de şuan en güçlü ırk hangisi ?

Arkadaşlar age of 4 e yeni başladım şuanda en güçlü ve oynaması kolay ırk hangisi ? Vurduğumu oturtmak istiyorum :D (dlc yok)
  15. -Mehmet-

Yardım Lolde sabit fps alıyorum

arkadaşlar selam normalde lolde 240 sabit fps alıyordum kare hızı sabitleme 240 daydı ama şuan 155 alıyorum neden böyle bu , kare limiti 240 olmasına rağmen böyle artmıyor. Bug oldu sanırım nasıl düzeltirim.
  16. -Mehmet-

Yardım Ea play ve Epic Games yardım

Merhaba arkadaşlar epic den battlefront 2 almıştım bugün yükleyeyim dedim ama indirirken ea play e gönderiyor ve orada iniyor direk epic üzerinden indirip oynayamıyor muyuz ? Ve sistem bilgisi bölümünde 60 gb yazıyor inen 90 gb fazla bir fark değil mi normal mi bu :D
  17. -Mehmet-

Öneri Sepetin son hali nasıl ?

toplam 616 tl. 100 tl epic kuponum var 100 tl de geri ödeme alacağım 416 tl ye gelmiş olacak iyi mi sizce.
  18. -Mehmet-

Öneri Epic indirimlerinde başka neler alınabilir ?

Arkadaşlar selam bu oyunları alacağım başka tavsiyeniz var mı ? (spider man , gow , rdr gibi aaa oyunlar önermeyin onlar var zaten 100 tl ve altı olsun)
  19. -Mehmet-

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Selamlar cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum phantom liberty sürümü almaya değer mi yoksa sadece oyunumu alayım. Lütfen alıp oynayanlar cevap versin.
  20. -Mehmet-

Age Of Empires 4 nasıldır

steam de indirimde 195 tl gibi birşeydi almaya değermi sizce oynayan varmı seriyi ilk defa oynayacağım.
Top Bottom