Arama sonuçları: *

1. F

VALORANT KULAKLIK VE MİKROFON SIKINTISI

Arkadaşlar selam. Razer Blacksharp v2 kullanıyorum. Valo oynayacağım ama ses döngü testi yaptığımda sesimde ara sıra sekmeler ve klavye vuruş seslerime kadar hepsi karşı tarafa gidiyor. 1-2 sene önce oynadığımda böyle bir sorun yoktu şimdi 1-2 haftadır hiçbir şey yapmadığım halde böyle bir...
  2. F

SİLKROAD MI KNİGHT ONLİNE Mİ

Arkadaşlar selam, vakit geçirmek için arada oyun oynamak istiyorum. Bu 2 oyun arasında kaldım. Az çok metin 2 gibi pay to win olduklarını biliyorum. Vakit geçirip eğlenmek için, arayüz ve oyunu daha çabuk öğrenmek istediğimi de varsayarsak HANGİSİNE BAŞLAMAK DAHA MANTIKLI, KEYİFLİ VAKİT...
  3. F

VALORANT OYNARKEN DÜŞÜK FPS EKRAN DONMA SORUNU

Arkadaşlar selam. RTX 4060 ryzen 5 5600 sistemine sahibim. Valorant oynarken ekran 5 saniyede bir donup 5 saniye sonra kendine geliyor ve düşük fps istemcisi diye uyarı veriyor. Sistemim yeterli diye düşünüyorum, sorun neyden kaynaklı olabilir? Bilgisayarı açıp kapayınca düzeliyor sorun ama...
  4. F

Valorant çok geç açılıyor

Arkadaşlar selam. Yeni bir hazır sistem aldım. Valorant yükledim fakat oyunum riot launcher de oyna ya bastıktan sonra çok geç açılıyor. Forumda biraz dolaştım hdd ve ssd kurulumu üzerinden bahsedilmiş.. Oyunu hangisine kurduğuma nereden bakabilirim? Eğer sorun bu değilse başka çözüm...
  5. F

VALORANT OYUNA GİRDİĞİMDE BU HATAYI ALMA.

Arkadaşlar selam. Yenir bir hazır sistem topladım. Oyuna her girdiğimde bu hatayı alıyorum, Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan varsa, sorunun çözümünü söyleyebilir mi? Teşekkürler.
  6. F

SİSTEM SİPARİŞ ETTİM KAÇ FPS ALIRIM

Ryzen5 7500F Asus GeForce 4070 2*16 6400 MHz 32 cl lexar ram Valorant, Lol gibi fps oyunları oynuyorum. Böyle bir sistem sipariş ettim dostlar.. kaç fps alırım bu sistemin performans videoları var ama bu oyunları denememişler, sisteme sahip olan veya bilen varsa cevaplayabilir mi teşekkürler...
  7. F

FM 2024 PC DEPOLAMA ALANI

Arkadaşlar selam.. FM2024 aldım ve oynuyorum, oyun kendi kendine kaydettikçe BİLGİSAYARIMIN DEPOLAMA ALANI azalmakta.. kariyerimden de epey sıkıldığım için oyun içinden sildim fakat depolama alanında bir değişiklik olmadı.. Tekrardan o verileri nereden silmem gerekiyor ki depolama alanım...
  8. F

oyunlar arası geçiş yapamama sorunu

Arkadaşlar selam riot games de lol oynadıktan sonraya valoya geçmek istediğimde sürekli sistemi yeniden başlatma hatası veriyor bunun pc yi reslemeden açabilmenin bir yolu yok mudur?
Geri