Arama sonuçları: *

1. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
  2. Zeppix

GTA 5 ENHANCED Destek

Arkadaşlar gta 5 epic gameste mevcut steam envanterime yeni gta 5 geldi indirdim linsans yok diyor satın almamı istiyor epic games de baktım yeni gta 5 fiyatı 524tl veriyor ben yeni gta 5 için satın almammı gerekiyor steamdekiler ücretsiz oynuyor yeni gta 5 i yada sonradan bi güncelleme gelirmi...
  3. Zeppix

Ets2 Promods yardımcı olurmusunuz

Ets2 pro mod oynamak istedim 7 adet dlc aldım indirime girmiş sonra siteden giriş yaptım truckmp ile aynı hesap girdim indirmem gereken modları 1 euro vererek indirdim ardından mod klasörüne gerekli olan modları birleştirdim attım oyuna girdigimde singleda uyumsuz mod diyor truckmp de ise...
  4. Zeppix

RDR2 FPS SABİT SORUNU

Sistemim 4060 8 gb işlemci 7500f 16 gb ram mevcut rdrde max 70 fps genelde fps 60 larda geziyor bu fps değerleri normalmidir daha yüksek almam gerekmiyormu
  5. Zeppix

Yardım Valorant Telefon Numarası Sorunu

Kendi telefon numaram bi uygun deil diyor glba bi hesapta bağlı main hesabıma telefon numaramı doğrulamak istiyorum şuanda telefonum hangi hesaba bağlı nerden bilebilirim
  6. Zeppix

En iyi Battlefield oyunu hangisi?

Steamde Battlefield oyun serisi indirimde hangisini almalıyım 1. seride osmanlı var die biliyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
  7. Zeppix

Vac banlı steam hesabına cs2 alınır mı?

csgo hesabım vac ban yedi şimdi aynı steam hesap üzerinden cs2 satın alsam normal bir şekilde seçkin hesap olarak oynayabilirmiyim?
  8. Zeppix

Yardım CSGO VAC BAN YENİDEN SATIN ALMA

csgo dan vac ban yedim 2186 gün önce envanterimde kasalar toplam 1500tl yapıyor vac ban yedigim için satamıyorum cs2 satın alsam aynı vac ban yedigim hesaptan vac banım kalkarmı envantere erişimim olurmu ?
  9. Zeppix

Yardım Valorant VAN9003 Hatası

Arkadaşta valorant girmek istedik ve arkadaşın laptopu Van9003 hatası veriyor ne yapmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz...
  10. Zeppix

Arkadaşla oynanacak oyun tavsiyesi

Kuzenle oynamak için oyun arıyoruz ets2 assetto its takes two vs vs oynadık başka neler oynamalıyız önerir misiniz?
  11. Zeppix

Yardım Minecraft premium satın alma

Minecraft.netten premium almayı düşünüyorum siteye girip satın al kısmında deluxe collection alsam sunuculara girip oynayabiliyormuyum nickname değiştirebilirmiyim skin vs vs
  12. Zeppix

cyberpunkk indirimm gelirmi

cyberpunk almak istiyorm yakın zamanda indirim vs bişe gelirmi tavsiyeniz nelerdir
Geri