Arama sonuçları: *

1. Midorchys

Oyunda sıra beklerken oynayacak çıtır çerez oyunlar.

Dostlar LoL gibi oyunlarda sıra beklerken yada warframe de materyal kasarken boş boş beklemek yerine arkadan çıtır çerez oynamalık oyun arıyorum. Mobil de önerebilirsiniz.
  2. Midorchys

İmzamdaki Laptop ile TheDivision oynayabilir miyim?

İmzamdaki laptop ile the divisionu rahatça oynayabilir miyim? Bilgisayar 85 derece çalıştığı için performansı baya düşüyor.
  3. Midorchys

Forza Horizon 4 oynatır mı?

İmzadaki laptop ile forza horizon 4 oynayabilir miyim?
  4. Midorchys

Warframe Düşük FPS sorunu.

Oyunun sistem gereksinimleri: OS: Windows 7 64-Bit (32-bit desteklenmiyor) Processor: Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ (~2.2Ghz dual core CPU) Video: DirectX 10+ özellikli Ekran Kartı Memory: 4 GB RAM Storage: 35 GB boş HD alanı Internet: Broadband Internet Bağlantısı Benim...
  5. Midorchys

Çıtır çerezlik Max 5 GB oyun.

Şuan arkada büyük bi oyun inerken girip 3-4 saat zaman geçirebileceğim çıtır çerez oyun önerir misiniz?
  6. Midorchys

ARK:Survival Evolved'in Yazandan Fazla Yer Tutması

Dostlar Epic Games Launcher'de ARK 60 GB görünüyor. Yanına da 25 GB lik ragnarok DLC sini indirdim. Mantıkyen 85 GB tutmalı ama 125 GB yer tutuyor? Ne bu 40 GB?
  7. Midorchys

Yardım Ben bu oyunu nasıl sileceğim?

Dostlar bir oyunu almadan önce param boşa gitmesin ya beğenmezsem diye korsan indiririr, 2 saat oynar ona göre satın alır yada almam. Minecraft Dungeons'u almayı düşünüyordum. Oyunu korsan olarak indirdikten sonra beğendim ve almaya karar verdim ve xbox gamepass satın alarak oyuna sahip oldum...
  8. Midorchys

Skyrim hala oynanır mı? & Modlama konusunda yardım alabilir miyim?

Daha önce hiç skyrim oynamadım. Grafik modları yükleyerek oynamayı düşünüyorum. Sizce oynanır mı? Oynanırsa imzadaki sistem ile hangi modları yükleyerek oynamalıyım? 60 FPS akıcı oynamak istiyorum. Modları nasıl indireceğim hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
  9. Midorchys

32 GB Flash'ı İndie/Küçük oyun deposu olarak kullanmak.

XBox'dan FM2020,HumanFallFlat,MC Dungeons Epic'den EnterTheGungeon, Steam'dan Don't Starve Together,Unturned ve M&B Warband Oyunlarını 32 GB bi flash'a atıp oyunu oynayacağım zaman flashı takıp oynadıktan sonra flashı çıkarmam mümkün mü? Yada bu flash'ı bir şekilde oyun kütüphanesi olarak...
  10. Midorchys

XBox Gamepass Oyun Önerisi.

An itibari ile 6 TL'ye gamepass'ı alıp aboneliğimi iptal ettirerek pass sahibi oldum. Önerdiğiniz oyunlar var mı?
  11. Midorchys

Düşük Boyutlu Oyun Önerisi.

Dostlar şuan depolama olarak sadece bir adet 256GB SSD'ye sahibim. PC'emde de hali hazırda 120GB ARK:Survival Evolved kurulu olduğundan sadece 30 GB gibi bir boşluk var bilgisayarımda. Oyun önerilerini bekliyorum. Korku oyunlarını,dota2,lol,cs:go,valorant gibi oyunları önermezseniz sevinirim.
  12. Midorchys

Hayatımı gömebileceğim oyun.

Dediğim gibi hayatımı gömebileceğim bi oyun arıyorum.
  13. Midorchys

Aşırı düşük sistem isteyen oyunlar.

Dostlar: 8 GB DDR3 Ram AMD A10-7300 APU Harici Ekran Kartı Bulunmuyor Gibi bir laptop ile ne oyun oynanabilir? Edit: Bu bilgisayar benim eski pcem harici ekran kartı yanınca yenisi almıştım çöpe gitmesin diye 10 yaşındaki kız kardeşim aldı pcyi. 10 yaşında diye minik çocuk sanmayın benim...
  14. Midorchys

Yardım Monster Hunter World hakkında tavsiye verebilir misiniz?

İnternette doğru düzgün türkçe kaynak bulamadım. Oyunu uzun süredir oynayanlar varsa öneri verebilir mi. Şuan yay kullanıyorumsilah olarak. Kemik olanın III sı var.
  15. Midorchys

Oyun önerisi.

Prison architect,rimworld,cities skylinesten tut LoLe ordan tut monster hunter worlde ordan tut bannerlorda ordan tut dont starveye ordan tut ac serisine her tür oyunu oynarım korku hariç. Önerileri alabilir miyim? Sistem...
Top Bottom