Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

CS2 vs VALO vs ZULA?

arkadaşlar hangisi daha iyi bir oyun??
  2. Otobuscu06

VALORANT Oynayamıyorum!

arkadaşlar merhaba fotoğrafta da görmüş olduğunuz üzere maçtayken bi anda bu hatayı veriyor ve pat diye oyun kapanıyor sorun nedir? nasıl çözebilirim?
  3. Otobuscu06

Yardım Uygun Fiyata Cities Skylines 2 Nasıl Alırım?

arkadaşlar merhaba başlıkta da bahsettiğim gibi cities skylines 2 almak istiyorum nereden ucuza alabilirim? epic e baktım yoktu
  4. Otobuscu06

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

Arkadaşlar merhaba başlıkta da gördüğünüz üzere bilgisayarım var ancak oyun oynayacak arkadaşım yok tek başıma ne oynayabilirim?
  5. Otobuscu06

Sizce Oyunlara Para Yatırmak Mantıklı mı? Gelin Sohbet Edelim

Arkadaşlar merhaba biraz sizinle sohbet etmek istiyorum, sizce oynadıgımız oyunlara para yatırmak mantıklı mı? mantıklı ise ne ölçüde mantıklı sizlerin de yorumlarını bekliyorum :) bence mantıklı kendimden örnek vermem gerekirse çok şükür hiç bir kötü alışkanlıgım yok a*kol, s1g-ra vb. ama...
  6. Otobuscu06

Yardım VALORANT Hesabım Kaç TL Eder Acil!!

Arkadaşlar hesabımda Yagmacı ve asil Vandal var 2 sezon da battle pass acıldı bıcak yok kaça gider? Bi arkadaş alıcak acil fiyat vermem lazım
  7. Otobuscu06

Yardım ETS 2 Ağ Bağlantısı Yok Sorunu

Merhaba, arkadaşımla ets 2 oynarken bi anda ağ bağlantısı yok diyor ve discorddan da sesim arkadaşımda 1 - 2 saniyeliğine gitmiyor, ancak internet kopmuyor windows görev çubuğunda internet var olarak gözüküyor acaba oyundaki kopmalar kullandıgımız modlardan dolayımı bugune kadar böyle bi sey...
Top Bottom