Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Yardım Oyuna girerken bir beyazlık geliyor

Normalde olması gereken bu şekilde: Oyuna girerken böyle oluyor: Şimdi bu ne diyenleriniz olacak. Oyundayken bir beyazlık oluyor ve görüntüyü feci şekilde bozuyor. SS aldığım zaman her şey normal duruyor.
  2. Peganeo

GTA Trilogy Remastered den yeni videolar/gifler geldi

https://giphy.com/rockstargames/gifs/gta-the-trilogy-the-definitive-edition Ne düşünüyorsunuz?
  3. Peganeo

Yardım Forza Horizon 4 oyuna giremiyorum

Böyle oluyor entere bastığımda direk oyundan atıyor ne yapabilirim? ( Oyun orjinal Microsoft Store'da )
  4. Peganeo

Cyberpunk 2077 bitirdim ama yan görevleri yaptırtmıyor

Bunu diyor entere basmama rağmen hiç bir şekilde oyuna giremiyorum ne yapmam lazım?
  5. Peganeo

V-Sync nasıl kapatabilirim?

Terraria oynuyorum büyük ihtimal V-Sync açık çünki fps garip şekilde bi anda 37 fps e kitleniyor ve sanki slow motion bir görüntü oluyor her şey yavaşlıyor. Nasıl kapatabilirim ayarlarda bulamıyorum? Edit: Go Fullscreen yaparak sorunu çözdüm.
  6. Peganeo

Yardım EasyAntiCheat Başlatma Hatası 30007

Nasıl çözebilirim?
  7. Peganeo

Watch Dogs 2 EAC.exe orjinal dosyası

Bir bölümü geçemiyordum defalarca denememe rağmen geçemiyordum hile yüklemeye karar verdim hilenin çalışması için EAC.exe dosyasını verilen dosya ile değiştirdim ama hile açasımda gelmedi farklı bir taktik ile bölümü geçebildim fakat o dosyanın yedeğini almadım MP giremiyorum bu dosyayı nasıl...
  8. Peganeo

Saints Row IV üç kişi oynanabilir mi?

Üç kişiyiz oyun iki kişilik destekleniyor diyor. Mod veya farklı türlü üç kişi oynayabilirmiyiz?
  9. Peganeo

ETS2 düşük versiyonlu mod yüksek versiyonda çalışır mı?

ETS2'ye araç modu kurmak istiyorum fakat yeni versiyonda pek beni içine çeken mod olmadı. 1.37 versiyonlu modu 1.38 sürümünde oynayabilirmiyim veya bir sorun olur mu?
  10. Peganeo

Multiplayer korku oyunu önerisi

Arkadaşlarım ile birlikte korku oyunu oynamak istiyoruz fakat şuana kadar deceit bulabildik ve oyun aşırı güzel bildiğiniz ücretsiz Multiplayer Korku oyunu var mı?
  11. Peganeo

League Of Legends düşük fps sorunu

Lolde ortalama ilk başlarda 120 fps alıyorum ortalarında 90 60 arası oluyor. Yüksek fps almama rağmen oyun bana 30 20 fps gibi hissettiriyor hiç akıcı olmuyor. Bunun çözümü varmıdır?
  12. Peganeo

GTA SA için ENB önerisi

Selam, çok üst düzey bi bilgisayarım yok ama GTA:SA'yı güzelleştirmek istiyorum geneli crash veriyor. Düzgün çalışan Medium pc için ENB önerilerinizi bekliyorum. SA:MP'da çalışması gerek Single oynamıyorum. Kullandığım ENB şuan böyle (efect'de var) böyle çok abartı olmasa iyi olur.
Top Bottom