Arama sonuçları: *

1. erayisteya

allkeyshop.com güvenilir mi??

allkeyshop.com sitesinden Automobilista isimli oyunu alacağımda site güvenilir mi?? Redditte okuduğum kadarıyla oyunlar kaçak kredi kartıyla alınıyormuş ve aktif ettiğimiz zaman hesabımızın kapanma riski varmış. Doğrumu?
  2. erayisteya

Pes 2013 piksel piksel

başlıktaki gibi, maçta pek hissettirmiyorda ana menüde çok rahatsız oluyorum. Grafikler falan herşeyde en yüksekte bu sırada.
  3. erayisteya

Düşük sistem kaliteli oyun önerisi

Düşük sistem önerebileceğiniz oyun varmı?(dinazorlardan daha eski fosil oyunlar önermezseniz sevinirim) Sistemim: İntel Pentium G620 2.6 GHz Nvidia Geforce 210 972 mb 4 GB Ram
  4. erayisteya

Düşük sistem güzel araba oyunları

Bildiğiniz çok sistem istemeden fizikleri güzel olan bir araba oyunu varmı? Sistem: İntel Pentium G620 2.6 GHz Nvidia Geforce 210 1 GB 4 GB Ram
  5. erayisteya

Sizce en iyi repackler hangileri

Başlıktaki gibi. Sizce en iyi repackler hangileri?(Crack ile işim olmaz gırgır şamata sohbet olsun diye açtım)
  6. erayisteya

Ets 2 mod açınca çöküyor

Merhabalar, Ets 2'de Roextended modunu aktifleştirince oyun çöküyor(diğer bazı modlardada oluyor). Nasıl çözebilirim?
  7. erayisteya

Ets 2 modları virüs algılanıyor

Herkese merhaba, Ets 2 için Türkiye modu kurmak istiyorum fakat Google çoğunu virüs algılıyor. Bilgisayara kaydedip kursam bi problem çıkarmı?
  8. erayisteya

Ets 2 promods dışında avrupa modu

Merhaba, Euro Truck Simulator 2'ye promods dışında(Promods olmadan) avrupa modu nasıl kurabilirim? Bildiğiniz bi 1.38 sürümüne uygun mod falan varsa atabilirmisiniz.(Promods kurmama sebebim modu yükleyemiyorum, tek tek indirsem bile tüm sürümlerde denesem bile olmuyor.)
  9. erayisteya

Ets 2'de ibreler kaliteli olsun istiyorum

Arkadaşlar Ets 2'de ibreler net olsun istiyorum ama bu grafik ayarı olan ölçeklemeye bağlı, ölçeklemeyide yükseltemiyorum çünkü bilgisayarım'ın gücü yetmiyor. Ölçekleme'yi yükletmeden ibreyi nasıl kaliteli bi hale getirebilirim?
  10. erayisteya

Lol açılmama problemi

Lol'e giriş yapiyorum sonra maça başlatiyorum siyah ekranda kaliyor görev yöneticisinden bakınca yanıt vermiyor olarak gösteriyor yardımcı olabilirmisiniz?
Top Bottom