Merhaba arkadaşlar,
Stardew valley ile rimworld takas eder misiniz? Rimworld oyunu istiyorum video çekeceğim. Warband da var isterseniz onunla takas yapabiliriz.
Merhaba arkadaşlar,
Steam da hile bot kullanmadan nasıl kart düşürebilirim? Legal olarak düşürmek istiyorum. Sonra hesabımdan olmayım. Ücretsiz oyunlardan kart düşüyor mu? Düşüyorsa nasıl düşürebilirim?
Merhaba arkadaşlar,
Skyrim indireceğim ama nereden indirsem bilemiyorum. Tavsiyeniz var mı? Oyunindirvip Oyunindirclub felan demeyin oradan bir şey indirmem.
Herkese merhaba,
Skyrim de okçu mu assassin mi büyücü mü açmalıyım? Nasıl başlanmalı? Hangi ırk seçilmeli? Erkek veya Kadın fark eder mi? Büyücü oynamıştım zor olduğu için bıraktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba,
Stormcloaks seçtim ama imparatorluk görevi yapmak zorunda mıyım? Genellikle kale kuşatma görevi olarak çıkıyor karşıma. Tarafsız olarak takılmak istiyorsam hangi görevleri yapmalıyım?
Merhaba dostlar,
Skyrim Saarthal daki Jyrik gauldor (Doğru mu yazdım emin değilim) bossunu kesemiyorum. Büyü ile kesmeye çalışıyorum fire resist diyor. Fire atronach çağırıyorum. Lydia'yı geri gönderdim evine hata mı yaptım?
Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistemli laptopum var. Mutlaka oyna dediğiniz oyunlar nelerdir? Korku oyunu olmasın sevmiyorum korku oyunlarını.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Merhaba arkadaşlar,
Eski veya yeni farketmez hikayeli, online ve ücretsiz, ücretli fark etmediği bir oyun önerirseniz sevinirim. Sistemim eski olduğu için ağır oyunlar önermezseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Düşük sistem gereksinimli hikayeli oyun önerir misiniz? Bu aralar sıkılıyorum biraz oyun bitirmek istiyorum. Hikayesi güzel olursa iyi olur. Sistemimi aşağıya yazıyorum.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB