Arama sonuçları: *

1. neunion

Steam da rimworld ile takas etmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, Stardew valley ile rimworld takas eder misiniz? Rimworld oyunu istiyorum video çekeceğim. Warband da var isterseniz onunla takas yapabiliriz.
  2. neunion

Skyrim bazen yükleme ekranında takılıyor

Merhaba arkadaşlar, Bu sorunu çözmek için mod veya ayar var mı?
  3. neunion

Arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz skyrim FPS artırma mod önerisi

Merhaba dostlar, Skyrim legendary edition sorunsuzca FPS artırma modu biliyor musunuz?
  4. neunion

Skyrim Legendary edition FPS artırma modu önerisi

Merhaba arkadaşlar, Skyrim Legendary edition için FPS artırma modu önerir misiniz?
  5. neunion

Skyrim'ı modlu mu oynamamı tavsiye edersiniz modsuz mu?

Merhaba arkadaşlar, Skyrimi modlu mu oynamamı tavsiye edersiniz modsuz mu?
  6. neunion

Aradaşlar cevap verir misiniz skyrim popüler mod önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar, En popüler Mod önerisi yapar mısınız skyrim legendary edition için? Sistemim kötü.
  7. neunion

Skyrim Legendary edition sistemim mod kaldırır mı? Mod önerisi yapar mısınız?

Merhaba arkadaşlar, Skyrim legendary edition için mod önerisi yapar mısınız? Sistemim modları kaldırır mı? Düşük sistemli bilgisayarım var.
  8. neunion

Steam kart nasıl düşürülür?

Merhaba arkadaşlar, Steam da hile bot kullanmadan nasıl kart düşürebilirim? Legal olarak düşürmek istiyorum. Sonra hesabımdan olmayım. Ücretsiz oyunlardan kart düşüyor mu? Düşüyorsa nasıl düşürebilirim?
  9. neunion

Skyrim nereden indirilir?

Merhaba arkadaşlar, Skyrim indireceğim ama nereden indirsem bilemiyorum. Tavsiyeniz var mı? Oyunindirvip Oyunindirclub felan demeyin oradan bir şey indirmem.
  10. neunion

Skyrim kolay ve güçlü karakter önerisi

Merhaba arkadaşlar, Skyrim için kolay ve güçlü karakter önerinizi bekliyorum.
  11. neunion

Skyrim'e nasıl başlanmalı?

Herkese merhaba, Skyrim de okçu mu assassin mi büyücü mü açmalıyım? Nasıl başlanmalı? Hangi ırk seçilmeli? Erkek veya Kadın fark eder mi? Büyücü oynamıştım zor olduğu için bıraktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. neunion

Skyrim karakterimin saçını mavi veya kırmızı nasıl yaparım?

Herkese merhaba, Karakterimin saçını nasıl mavi yada kırmızı yaparım?
  13. neunion

Skyrim imparatorluk görevi yapmak zorunda mıyım?

Herkese merhaba, Stormcloaks seçtim ama imparatorluk görevi yapmak zorunda mıyım? Genellikle kale kuşatma görevi olarak çıkıyor karşıma. Tarafsız olarak takılmak istiyorsam hangi görevleri yapmalıyım?
  14. neunion

Skyrim Saarthal bossunu geçemiyorum

Merhaba dostlar, Skyrim Saarthal daki Jyrik gauldor (Doğru mu yazdım emin değilim) bossunu kesemiyorum. Büyü ile kesmeye çalışıyorum fire resist diyor. Fire atronach çağırıyorum. Lydia'yı geri gönderdim evine hata mı yaptım?
  15. neunion

Oyun videosu için Skyrim mi Rimworld mu çekmeliyim?

Merhaba dostlar, Oyun videosu için Skyrim mi Rimworld mu çekmeliyim?
  16. neunion

Ölmeden önce oyna dediğiniz oyun önerileri

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistemli laptopum var. Mutlaka oyna dediğiniz oyunlar nelerdir? Korku oyunu olmasın sevmiyorum korku oyunlarını. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  17. neunion

Celeron N2840+4GB RAM ile oynanacak oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, Eski veya yeni farketmez hikayeli, online ve ücretsiz, ücretli fark etmediği bir oyun önerirseniz sevinirim. Sistemim eski olduğu için ağır oyunlar önermezseniz sevinirim.
  18. neunion

Celeron N2840 sisteme hikayeli oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistem gereksinimli hikayeli oyun önerir misiniz? Bu aralar sıkılıyorum biraz oyun bitirmek istiyorum. Hikayesi güzel olursa iyi olur. Sistemimi aşağıya yazıyorum. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  19. neunion

Düşük sistemli mutlaka oynanması gereken hikayeli oyun önerisi

Herkese merhaba, Düşük sistemli hikayesi güzel olan oyun önerisi yapabilir misiniz? Mutlaka oynanması gereken oyunlar nelerdir?
  20. neunion

Güvenilir düşük sistemli minecraft launcher önerisi

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistemli güvenli virüs içermeyen Minecraft launcher önerir misiniz?
Top Bottom