Arama sonuçları: *

1. Muhammet Ömer

Buton box kontak yapımı

Herkese merhabalar ETS için buton yapmaya karar verdim. Elimde USB encoder mevcut . Sorum şu ; bu buton boxa kontak anahtarı takmak istiyorum. Aşağıda linkini verdiğim anahtar ile bunu yapabilir miyim. Veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  2. Muhammet Ömer

Ea play iptali sonrası satın aldığım oyuna giremiyorum

ea play cıktığı zamanlarda alıp 1 ay nfs heat fifa vs oynamıştım. gectiğimiz günlerde nfs heat steam de 70 tl ye düştü ve bende satın aldım fakat oyun genelde acılmıyor. sonra bir anda açılıyor. aşağıda verdiğim resimde göründüğü gibi play tuşu sönük ve altta 'YOUR EA PLAY MEMBERSHİP HAS...
  3. Muhammet Ömer

STEAM NFS HEAT Açılmıyor

Steam üzerinden NFS HEAT oyununu satın aldım. daha önce oyunu origin üzerinden ea play ile oynamıştım şuran da ise oyunu açamıyorum. orıgınde ea playi tekrar aktif edip oynamaya devam edin gibisinden bişey diyor. steam de ise oyna kısmına basınca tekpki vermiyor. dün oyunu rahatlıkla oynarken...
  4. Muhammet Ömer

VPN ile Modern warfare alma

Herkese merhaba Bir sorum olacaktı. Şuanda battle.net te call of duty modern warfare indirimde Geçtiğimiz senelerde Rus VPN ile oyunu yarı fiyatına alabiliyorduk. Bu durum hala geçerlimi. Unlink olayı gibi bişey varmış bunun hakkında bilgisi olan varmı. Veya yakın zamanda Rus vpn ile moden...
Top Bottom