Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Valorant güncel kaç gb ?

arkadaşlar merhaba herkese iyi geceler dilerim başlıktanda dediğim gibi valorant güncel olarak maximum kaç gb yer kaplıyor
  2. Lorx61

Metro exodus için sağlam çalışan türkçe yama var mı

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi indirimdeyken metro exodus almıştım ve şu günlerde oynayasım geliyor daha önce metro 2033 ü ve last light ı bitirdim ve 2 oyunda çok hoşuma gitmişti 3. oyunu oynayarak komple seriyi bitirmek istiyorum fakat oyun için sağlam çalışan türkçe yama var mı...
  3. Lorx61

Orjinal minecraft nasıl arkadaşla oynanır

arkadaşlar mehraba başlıktanda yazdığım gibi orjinal minecraft nasıl online oynanır kendime ve kız arkadaşıma satın aldık fakat nasıl birlikte oynayacağımızı bilmiyoruz sizden ricam en basit şekilde uğraşmadan nasıl sadece ikimiz online oynayabiliriz şimdiden teşekkürler
  4. Lorx61

ETS 2 optimizasyon sorunu çözülür mü

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi ben kendimce ets nin 1.48 sürümünden sonra doğru düzgün çalıştığını görmedim yıllardır sevdiğim oyunun şuan bu halde olması ya kendisinden kaynaklı yada benim kendi sistemden kaynaklı şimdi örnek olarak ets den hafif olan ghostrunner oynuyorum ekran...
  5. Lorx61

ETS 2 düşük FPS sorunu

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi ETS 2 de düşük FPS alıyorum sistemim bu şekilde Ryzen 3 2200G GTX 1060 6gb 16gb DDR 4 ram 3200mhz 300gb HDD 500 watt PSU ETS 2 de yüksek ayarlarda iç kamerada 60 65 FPS alıyorum dış kamerada 100 110 filan acaba ekran kartı mi düşük kalıyor veya...
  6. Lorx61

ETS 2 DLC siz harita modu oluyor mu

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi DLC siz harita modu var mı
  7. Lorx61

metronun son serisini oynamalı mıyım yoksa izlemelimyim

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi metro 2033, ve last lightı bitirdim metro exodusu almaya şuan parm yok sizce 1 ay bekleyip oyunu alıp kendim mi oynasam daha iyi olur yoksa izlesem mi ben 15 dakika izledim fakat güzel olduğunu görünce oyunu almayı beklemeyi tercih ettim siz olsanız ne...
  8. Lorx61

Yardım Metro Exodus mu mudrunner mi

Arkadaşlar merhaba iki oyundan siz olsanız hangisini alırsınız iki oyunda şuan epic gameste indirimde metro Exodus 38 TL mudrunner 21 TL. Mudrunner eskilerden sevdiğim bir oyun ve fiziği vs güzel mod filan kuruluyor o açıdan güzel Metro ya geldiğimiz de 2 gün önce metro 2033 redux ve metro...
  9. Lorx61

Crysıs 3 Epic Games den alınır mı ?

arkadaşlar merhaba başlıkdan dediğim gibi crysıs 3 epic games den alınır mı ucuz ama benim kafama takılan şu türkçe dublaj olur epic den ?
  10. Lorx61

ryzen 3 2200g assetto corsa performansı nasıl

başlıktan dediğim gibi assetto corsa da her şey en yüksekte 1366x768p de 50 60 fps MAX AYARLAR
  11. Lorx61

ASSETTO CORSA 1 DOLARA ALINIR MI

arkadaşlar başlıktan dediğim gibi assetto corsa 1 dolara alınır mı düz 40 tl diyelim bu sistemle oynayabilir miyim değer mi sistem ryzen 3 2200G 8+8 16 gb ram 3200mhz ram vega 8 2gb apu düşük ayarlarda oynasam yeter bana.
  12. Lorx61

CS 2 FSR AYARİ KALİTELİ VEYA PERFORMANS

Arkadaşlar başlıktan dediğim CS 2 de fsr en iyi hangisinde yüksek FPS verir ben performans da oynadığım da FPS Ler 50 60 düşüyor ama kalitelide 70 100 arası
  13. Lorx61

Crysıs 3 remastared oynayabilir miyim

arkadaşlar sistem ryzen 3 2200G 8+8 16gb ram 2gb vega 8 apu sistem ile crysıs 3 ü en düşük ayarlar çözünürlükte oynayabilir myim sadece hikayeyi bitirmek istiyorum
  14. Lorx61

crysis 3 remastered oynayabilir miyim

sistemim apu crysıs 3 ü bitirmeyi çok istiyorum sistemim cpu R3 2200G gpu VEGA 8 2GB 1200MHZ ram 1X8 GB RAM 1717170470 NOT EN DÜŞÜK AYARLAR VE ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNİCAM
  15. Lorx61

Ryzen 3 2200G FS 22 açar mı

Arkadaşlar bugün epic games den beleşe FS 22 aldım fakat sorum şu Ryzen 3 2200G apu sistemle oynayabilir miyim tek slot 8gb ram
  16. Lorx61

İmparator Epic Games

Arkadaşlar saat 6 da farming simülatör 22 almaya hazır mıyız 😁
  17. Lorx61

Epic games fs 22 kesin vericek mi

arkadaşlar epic gamesin yeni vereceği gizemli oyun farming simulator 22 miş sizce kesin verir mi
  18. Lorx61

Apu sistem FPS normal mi

Arkadaşlar r3 2200G var ama single Chanel tek slot yeni CS de düşük ayarlarda 35 55 FPS arası aliyom normal midir yoksa bir anormallik mi var
  19. Lorx61

CS 2 FPS GÖSTERGESİ AÇMA

Başlıktan dediğim gibi MSI afterburner çalışmıyor ne yapabilirm başka detaylı anlatacak var mı
  20. Lorx61

CS 2 çözünürlüğü nasıl 1024X768 yapabilirim

merhaba arkadaşlar başlıktan dediğim gibi ryzen 3 2200g ile tek slot cs oynadığım için 720p de 40 fps alıyorum o yüzden çözünürlüğü nasıl 720p altına çekebilirm
Top Bottom