Arama sonuçları: *

1. EmreE38

Yardım KONU DEĞİŞTİ Rdr 2 yama sorun yapıyır olabilirmi

Son mesaja bakın
  2. EmreE38

Bf1 bu işaretlerin anlamı ne

3. EmreE38

RDR2 malum görevden BİR ÖNCEKİ görevin ismi ne

Arthurun öldüğü görevden bir önceki görevin ismi ne orayı özellikle kayıt almak istiyorum birde onur seviyesii için hem ingilizcesi hemde türkçesi lazım yama kurulu bende
  4. EmreE38

Rdr 2 Bölüm 5 Sonrası

Ben adaya yeni düştüğmüz göreve geldim rüya da kurt gördük zaten ondan öncede onur yükseltmeye çalışıyordum şimdi rüyadan sonra 2 tane görev falan var onları yaptıpmızda oyun bizi açıl dünyaya bıraktığında onur yükseltmek için yapabiliceğmiz şeyler olucakmı işte npclere yardım etmel insanları...
  5. EmreE38

🔴RDR 2 GEREKSİZ PARLAMA

şu parlama bazen çok kötü gözüküyo şehir içinde tam hava kararmaya yakın görüntüyü bozuyor birde gece kamp alanındaki ateşlerin şehirdeki ışıkların aydınlatması çok kötü duruyo oyundan kaynaklı biliyorum ama silmek te istemiyorum böyle sorunlar modla falan çözülürmü yoksa hangi grafikl ayarını...
  6. EmreE38

Yardım Bu rdr 2 den çektiğim ne

2 gündür uğraştırıyor başta grafikti hallettik bi şekilde şimdi oyun çöküyo birden donuyo kalıyo hiç bişi de yapamıyorun dosyaları doğruladım bi sorun çıkmadı bu sefer sorun nedir?
  7. EmreE38

Yardım Rdr 2 grafik sorunu rx 6800

Bende mi sıkıntı var anlamadım Şu videonun 1080p ve 2k aynısını yapıyorum biraz olsun düzeliyor ama yine videodaki gibi net değil hafif bi bulanıklık var ve yerler taşlar falan bozuldu resim ekliyorum bilgisayardan şüphe etmeye başladım
  8. EmreE38

Yardım RDR 2 GRAFİK SORUNU (BULANIKLIK)

RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
  9. EmreE38

Cod WARZONE Açılmıyor

bu gün girebilen varmı ya da b.o6 gelicek diye mi kapattılar daha doğrusu geldi de hataları düzeltmek için falanmı ya da bende mi açılmıyor
  10. EmreE38

Yardım RDR 2 BOZUK İNDİRME HATASI

oyun sürekli böyle oluyor sabah okula gitmeden önce yüklemeye aldım saat 5 de eve geldim 1Mbit ile indirmiş pcyi yeniden kapatıp açtım düzeldi son 30dk dir bu hatayı alıyorum ve indirme böyle bozuk sebebi nedir bilen varmı
  11. EmreE38

Yardım steam hesabımı satmak istiyorum

steam hesabımı satmak istiyorum nerden satabilirim
  12. EmreE38

VAC BANMI YEDİM ?? NASIL DÜZELİR

Arkada müzik dinleyerek tdm oynuyordum birden böyle bişi dedi vac banmı
Top Bottom