Arama sonuçları: *

1. H

Ryzen5 5500 ve Rx550 4gb Valorantta FPS değerleri

Konu doğru mu bilemiyorum yanlışsa kusura bakmayin. Rx550 4gb ve ryzen5 5500 ile Valorantta kaç FPS alırım sizce tahmini yardımcı olur musunuz?
  2. H

Fivem LSPD Mülakat sorusu

Devriye sırasında yanından geçen bir araç kırmızı ışık ihlali gerçekleştiriyor. Aracı durdurup klasik olan pull over işlemlerini gerçekleştiriyorsun. İşlemler sırasında kişinin kimlik bilgilerini kontrol ederken arkandan bir kişinin bağırdığını duyuyor ve arkana dönüyorsun. Arkanı döndüğün anda...
  3. H

Arkadaşlar acil yardım eder misiniz e pin alamıyorum

Valorant için e pin alacağım 15TL trendyol cüzdanımda var diye 40TL daha attım ama iphone' dan alınmıyormuş nasıl yapabilirim yardım eder misiniz
  4. H

Aim Lab Skora Göre Aimi Nasıl Belirleriz?

Arkadaşlar 500 saat CS 5 yıllık 1.6 ama jb ve valorantta dia - p2 arası rankım var aim lab de min 75 max 90k yapıyorum sizce aimim nasıl hiç araştırmadım aim lab de skorlara göre iyi kötü olduğunu ve 2 haftadır kullanıyorum aimim nasıl sizce ve işe yarar mı aim lab?
  5. H

Aim' im Kötüleşti Nasıl Geliştiririm

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır fps oyunu oynuyorum orta düzeyde bir başarım var 5 pre olarak girdiğimiz maçlarda sürekli top frag oluyordum gördüğüm adamlar direk ölüyordu, ama artık ne mouseyi düzgün oynatabiliyorum ne de adam vurabiliyorum kimseye tepki veremeden hep tek yiyorum ve değil...
  6. H

Directx Runtime hatası

Arkadaşlar bilgisayara format attım ve sonra valorant indirdim kurduktan sonra hesabıma girdiğimde oyun açılmadı ve the following components are required to run this program directx runtime hatası ile karşılaştım çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  7. H

Çözünürlüğe göre sensitivity ayarını nasıl yaparım?

Arkadaşlar valorantta 1920x1080 çözünürlükteydin 1280x1024 e geçtim başta sensitivitttttttttttttttty 0,537 idi şuan ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı bunun ölçüsü felan var mı? 1607893221 t
  8. H

Aimlab' de nasıl rank alınıyor?

Arkadaşlar aimlab indirdim bir süredir kullanıyorum ama nedense rank atmıyor sebebi nedir? Sadece derecesiz yazıyor
  9. H

Yoldaş kasacak var mı?

Arkadaşlar çok sıkıldım artık takıma gelen insanların yüzünden kaybetmekten adamlar geliyor oyunu trolluyup gidiyor yada afk atiyor kimisi tüm kaç tabanca oynuyor her maç 10 20 arası vuruyorum benle yoldaş kasabilecek biri var mı? Gold nova master elom
  10. H

Bu oyun alınır mı keyifli midir?

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - 75TL den 7.50TL olmuş bu aralar tüm oyunlardan sıkıldım FPS oyunlarına ara verdim bu oyun keyifli mi yani sarar mı?
  11. H

Oyun ortası oyun bitti -Valorant

Arkadaşlar az önce maçtaydık oyuna daha yeni başladık 3 2 felan bi anda oyun durdu geri lobiye attı herkesi oyun sayılmadı sebebini bilen var mıdır?
  12. H

Minecraftı virüssüz bilgisayara nasıl indirebilirim

virüssüz minecraft nasıl indirebilirim arkadaşlar
  13. H

Steam oyun için 50 kr eksik nasıl tamamlarım

Arkadaşlart rust alıcam rust 30.50TL benim steamda 30TL var hesap kısıtlamalı item satamıyorum nasıl yapabilirim ve bir sorum olucak karttan 1tl lik oyun alsam iade etsem parası karta mı gider yoksa steamda mı kalır
  14. H

Rust Performance Warning hatası

Kuzenim böyle bir hata alıyor sistemini yazıyorum R5 1600AF 1650S 480GB SSD 8GB ram sebebi nedir bilen var mı?
  15. H

Alt tab sorunu ve alt tab atamıyorum alt tab atmam için arkada google felan açık olması gerekiyor yoksa tekrar oyuna atıyor

Arkadaşlar csgo da -d3d9ex kodunu yazmama rağmen alt tabım aşırı yavaş neden oluyor sizce lütfen söyler misiniz Sistemim Rx570 r5 2600 8gb ram
Top Bottom